Merhaba arkadaşlar, ayın 2sinde korunmalı ilişkim oldu,lakin testisimde ufak yara benzeri bisey oldu ilişkiye girmeden 1 kac saat önce kafamda soru işareti kaldı korunmali olmasına rağmen sorum şudur ki 14.gunde test yaptirsam ne kadar sağlıklı olur,veya sağlam bir sonuç için ne zamani bekleyeyim.

Cevap ( 8 )

  1. albatros33
    4 yıl önce

    1-Korunmalı olduğu için hiç bir risk yok. 2-14.günde hiv rna olabilirsin. Pahalıdır sonucu 1 hafta beklemen gerekiyor. Şehrini söyle yardımcı olayım.

  2. Akandios
    4 yıl önce

    Ankara'da oturuyorum,ne kadardır testin ücreti

  3. albatros33
    4 yıl önce

    T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ İBNİ SİNA ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ANKARA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ Sosyal güvencen varsa buralarda ücretsiz yaptırabilirsin. Yaparlar mı yapmazlar mı bilmiyorum.

  4. İsimsiz06
    4 yıl önce

    Birader yarın sende gel benle birlikte gidelim [email protected] mesaj at ordan haberleselim

  5. İsimsiz06
    4 yıl önce

    Birader burdamisin bekliyorum bak

  6. takmayin_artik
    4 yıl önce

    @akandios, boşuna stres olma. korunmalı ilişkide hiv asla bulaşmaz, burada defalarca yazıldı. 14. günde PCR testi var, özel lablar yapar, devlet hastaneside olsa üniversite hastaneside olsa ücretsiz yaptıramazsın, fiyatları 800-1.500 arası değişiyor ayrıca sonucu bir haftada çıkar ayrıca bu test çok hassas ve karmaşık olduğu için test sırasında yapılacak en ufak bir yanlış sana yanlış sonuç olarak geri döner. Senin testlik bir durumun yok zaten ama illa olcam diyorsan 21. gün bekle hiv duo ultra ol özel labda, devlet hastanelerinde klasik anti hiv yapılıyor onlarda 3 aydan önce sonuç vermez. Rahat ol kafanı topla kendine gel hiv düşünme buraya takılma okudukça şüphelerin artacak artıkça belirti arayacaksın belirti gördükçe endişen tavan yapacak ... kısır döngü ve yeni bir fobik. KORUNMALI İLİŞKİDE RİSK YOKKKKKKK. test bile olmama gerek yok. illa olcam dersen bi hafta daha bekle hiv ultra duo ol. Ankarada bu testi yapan tanınmış lab lar var

  7. Akandios
    4 yıl önce

    İsimsiz06 dostum teşekkürler ama şimdilik olmayacağım test ilerleyen zamanlarda belki

  8. Akandios
    4 yıl önce

    takmayin_artik dostum cok çok teşekkürler, içim rahatladı normalde sakindim lakin boğazım ağrıdı bi gecede ateş yükselmesi oldu bende elham yapmaya başladım,korkum su ailemle yaşıyorum eğer hivsem onlarada bulaşır mi yoksa kendim icin korkmuyorum en fazla 1 tane hap icerim sorunsuz hayatıma devam ederim

Cevap yazmak için yapınız.