Bugün 70. günümde 4. testimi mavi labta hiv duoyla yapmış bulunmaktayım, sonuç yine 0.07 negatif. 52. günümdede medipol universtesinde combo testi yaptirmistim ordada negatif cikmisti ayriyeten 44. gunumdede mavi labda ve 26. gunumdede medipolde yaptirmistim tekrardan hepside negatif ama bitmeyen boğaz ağrılarına anlam veremiyorum. Acaba diyorum HPV virüsünü mü kaptım? HPV'nin gırtlak kanserine sebep olduğunu bilmekteyim dolayısıyla şüphelenmekteyim 90. günümde son kez hiv testimi yaptirip HPV'ye yönelcem test olcam, acaip boğaz ağrısı yapmakta gerçekten. Normalde hiv olsa şimdiye kadar cikmasi lazimdi ki 4. nesil cihazlar anlam veremiyorum bu işte bi iş var ki o da hpv virüsü çikarsa şaşırmam.

Cevap ( 10 )

  1. Ya kardeş şunu anlamjyorum. Bu kadar şey yazmıssın kendınce. Doktoruna testlerım yeterlı mı ve ben de hpv mı var acaba nedir diye sormadın mı ?

  2. antihivvvv
    4 yıl önce

    Hivi düşünmekten hpv hiç aklıma gelmedi, bugün dank etti kafama, doktorlar daha hiv testine gerek yok diyor. Hpv hariç bugünüme kadar bütün testleri yaptırdım bi hpv kaldı, hpvden şüpheleniyorum artik.

  3. Başlangıç
    4 yıl önce

    Yani diyorsun ki,artık kendime yeni bi sorun bulayım,birazda bunla kafayı yiyeyim,ya kardeşim yanlış anlama beni de 70 gün ne güzel negatif almışsın,tadını çıkar..sen 70 gün boyunca kendini stresten mahvet boğaz dı bacaktı koldu derken!!!bırak bi vucudunu sal artık,herşey yoluna gircek.

  4. Başlangıç
    4 yıl önce

    Bozulanpsikkoli kardeşim,siteye mail attım hesabın silinmesi için,geri dönüş olmadı,varmı senin bi bilgin,ben buraya daha çok bilgilenmek için gelmiştim,burdaki yorumlar inşanı daha da hasta eder,benden veda,Rabbim burda yazanlarım yardımcısı olsun,,selametle...

  5. başlangıç kardeşim valla ne desen haklısın. yönetim nasıl ıslıyor blmıyorumç. ben de yardım için buradayım ama olmuyor...

  6. antihiv kardeş bak doktor sana konuyu kapat demiş bunu insanlar anlatta bilgilensinler tam olarak ne dedi vs.... hpv bogazında olsa fark edersın bi sekılde aft gibi olmaz. ayrıca sen doktor değilsin gidip gösterirsin kendi kafandan element uydurma. doktor teşhis koyar. doktor sana konuyu kapa demiş az sal kendini cidden. bi konu acıp duzgunce doktorunun dedıkelerını yaz hıv hakkında

  7. volkand
    4 yıl önce

    Kardeş HPV'nin gırtlak kanseri yapması için 10-15 sene lazım. Öyle dün virüs kaptım bugün kanser oldum diye bir şey yok. HPV'liyiz forumundakileri dinleme sakın. Bağışıklık güçlendirici satmak için yapıyorlar. Hele internete hiç bakma şerefsiz özeller ve lablar test yaptırabilmek için alenen yalan söylüyor. Güya yetişkin insanların %80'inde HPV varmış. Yersen.

  8. Volkand kardes senın gibi ınsanlar lazım şu siteye...

  9. Hıvfobikk
    4 yıl önce

    Bozulan psikoloji benim negatifliğim kesin mi

  10. hıvfobık ebenin amı bak kocaman bir EBENIN AMI çiziyorum şuraya. al bunu kullan. bin tane cümle yazdım şu insanlara fayda sağla diye amından giriyor götünden cıkıyor. yeter ya.

Cevap yazmak için yapınız.