Korunmalı ilişkiye girmenize rağmen sizde kirmizi kabarcıklar çıktı mi ? Vücudunuz kaparcıkları yanıyor mu ? Sürtünme olduğu eklem yerlerinde kızarıklık söz konusu mu ? Vücutta kaşıntı var mi Lütfen cevaplayın.

Cevap ( 5 )

  1. Olanoldu
    4 yıl önce

    Kardeşim virüslerin nesnelerin içinden geçmek gibi doğa üstü güçleri yok. Kondom saglamsa bisey olmaz kafana takma

  2. Tunconal
    4 yıl önce

    Cevapladığın için öncelikle teşekkür ederim. Son 2 gündür çavuşunda sürekli kaşıntı ve eklem yerlerinde deride kızarıklık söz konusu bunun sebebi nedir ? Ikiskide 2-3 sonra gezen bir kas ve eklem ağrısı vardı. Ikiskide 12 gun sonra devlet hastanesinde hiv testi oldum sonuç: hiv elisa 0.36 negatif. 28. Gün testi yaptıracağım.

  3. Olanoldu
    4 yıl önce

    Kardeşim şüpheye düşen herkeste bi belirti çıkıyo o olayı ben de anlamadım. bu sitedekilerin yüzde 99’unun negatif olduğundan eminim bi tek kendimden emin olamıyorum o ayrı konu. Belirtileri umursama fazla senin yaşadıkların hic bir şey benim yaşadıklarımın yanında. Eğer kondom sağlamsa test bile olma bu konuyu kapat gitsin. Çok kafaya takarsa 1 2 ay sonra bi hastanede test ol zaten fevlet hastanelerinde yeni nesil cihazlar var negatif gelecek zaten kafan rahatlar siler atarsın bu mevzuyu

  4. Tunconal
    4 yıl önce

    Eyvallah çok sağolasın. Umarım sende şifa bulursun. Rabbim bu hataya düşen ve gerçektende pişman olan tüm kişilere Şifalar versin. Gerçektende çok zor bir durum. Son zamanlardan beri ayna karşından çıkmıyorum. Vucudumda derinlik oluyor mu diye. Sen ne belirtiler yaşadım. ?

  5. Olanoldu
    4 yıl önce

    Hemen hemen her şeyi yaşadım baştan yazmak istemiyorum moralim bozuluyor çok fena. Sıyırdım kafayı zaten boşver:)

Cevap yazmak için yapınız.