Anal yolla ama prezarvatif ile yapılan ilişkide Hiv olan hasta kayıdı var mıdır? Hiç duydunuz ve rast geldiniz mi ? Ikiskide 20.gün sonra vücudumda kaşıntı söz konusu. Deride kızarıklık söz konusu. Devlet hastanesinde 12. Gün-de test yaptırdım hiv elisa 0.36 negatif çıktı. Şimdi 28. Günü bekliyorum test yapmaktirmak icin Sizce korkulacak birşey varmı?

Cevap ( 6 )

  1. Alfonso.
    4 yıl önce

    Kondom doğru kullanılmışsa , son kullanma tarihi geçmemişse ve tahrip olmamışsa bulaşmaz. 12. Günde yaptırdığın testin bir önemi yok. Içinde şüphe varsa antijen bakan bir test olabilirsin tam günündesin.

  2. pişman1976
    4 yıl önce

    İlişki Durumun nasıl?

  3. pişman1976
    4 yıl önce

    Benimki trans bireydi korundum daha test olmadım

  4. Tunconal
    4 yıl önce

    Kaç gün oldu ? Belirti yaşıyor musun ? Anal ve oral da korundun mu ? Temizmiydi?hiv denilen illet es cinsellerde daha çok oluyormuş? Bazıları sırf bana hiv bulaştı başkalarına da bulaşsın diye six yapıyormuş.

  5. pişman1976
    4 yıl önce

    Benim bir buçuk yıl oldu . Tamamen korundum. İlişkiden iki hafta sonra boğaz ağrısı başladı hala devam ediyor birde bazen sinek ısrığı gibi kabarcıklar çıkıyor sonra kayboluyor.Randevu aldım test olacam bu şekilde olmaz. Dışardan bakılark ne olduğunu bilemezsin.Eş cinsellerde çok çünkü bunlar hiç korunmuyorlar eskortlar genelde korunuyor

  6. Tunconal
    4 yıl önce

    Prezarvatif kullanıldığı halde korunarak yapılan c8nsep temasla hiv bulaştı olmuşmu hiç? Böyle bir bilgiye hiç denk geldim mi ? Vücutta kapardık çıkıyor mu ?

Cevap yazmak için yapınız.