Erkek arkadaşımla sürtündük ve sonrasında anal deliğime iki üç dakika sadece penisinin başını soktu.Onun dışında cinsel ilişki olmadı.Çok dar olduğu için kanadı deliğim.Ona sorduğumda hastalıklı değilim diyor ama yaş farkımız da çok olduğu için pek güvenemiyorum.Dediğim gibi sizce herhangi bir cinsel hastalık bulaşmış mıdır? Ya da riski nedir? Kısaca ne yapabileceğim hakkında yönlendirirseniz sevinirim.Anksiyetem de azdı bu durumdan dolayı HIV testi yaptıracağım ancak gününü bekliyorum en az 14 gün geçmeliymiş ilişki üzerinden test için.Korunmasız olduğu için çok korkuyorum.

Cevap ( 9 )

  1. mendebur
    4 yıl önce

    Hemen hiv e yorma bence cinsel ilişki ile bin bir türlü hastalık kapılabilir hiv de bulaşı çok zor bir virüs diye biliyorum sen birdahakine korun bence kafan rahat etsin Hepatit B Bel soğukluğu Sifiliz Klamidya enfeksiyonu Mikoplazma enfeksiyonu Yumuşak çıban Donovanoz

  2. babygirlsugar
    4 yıl önce

    Teşekkür ederim cevapladığın için peki iki üç dakika başını sokmasıyla hastalık geçme olasılığı hakkında ne düşünüyorsun?

  3. mendebur
    4 yıl önce

    Bu konuda net bir bilgiye sahip değilim yanlış cevap verip senin daha da anksiyetene etki etmek istemem fakat mantıklı düşünürsek boşalma olmadıysa cinsel ilişki esnasında penisden gelen ancak sperm barındırmayan sıvıda virüs barınacağını düşünmüyorum (çok düşük bir olasılıkla barındırabileceği durumlar da olur) o yüzden sen birdahikileri korunarak yap .

  4. HivkolikTT
    4 yıl önce

    Erkek arkadasinin cinsel sivisi temas etmediyse risk yok ama Sen icini rahatlatmak icin yinede test yaptir

  5. takmayin_artik
    4 yıl önce

    Korunmasız anal birde kanama, bu çok yüksek riskli bir durum. Karşıdaki hiv ise bulaşma ihtimali çok çok yüksek, hiv yoksa zaten sorunda yok. Yapacağın en güzel şey süresini bekleyip test olmak.

  6. Rainboww
    4 yıl önce

    Anal seks hiv bulasinda en tehlikeli birlesme sekli. Penetrasyonun suresi onemli degil sizde zaten kanama olmus vericinin pozitif olmasi durumunda ciddi bulas riski bulunmaktadir.

  7. mersin326
    4 yıl önce

    1.erkekte kanama olmasi daha olumsuz bir durum olurdu senin icin. 2.penetrasyon yok diyorsun yani pompalama yok bu da risk azaltici bir durum cunku penetrasyon halinde hivli virus senin kan dolasimina daha kolay girebilirdi.3.erkekte bosalma yok sperm en cok hiv tasiyan sividir kandan sonra tabiki. cinsel iliski süresi ve temas edilen hivli sivilarin coklugu ve hivli kisiyle yapilan cinsel birliktelik sayisi hiv riskini attirir.bunlarda senin supheli olayda az anladigim kadariyla.

  8. mersin326
    4 yıl önce

    tabiki karsi taraf hiv pozitif ise bulas olabilir

  9. Metinmetin
    4 yıl önce

    Hic bir sekil vulasma olmaz

Cevap yazmak için yapınız.