48 gündür sonuçlanmayan western blot testim var. Bir sorumlu da bulamıyorum? Var mı benim gibi uzun uzun bekleyen birileri? Bu suistimal değil de nedir?

Cevap ( 23 )

  1. karanlık
    4 yıl önce

    Kardeşim nerde yaptırdın ?

  2. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Diyarbakırda. Sınıra yakın pozitif çıktı. Western son sözü söyler. Bekliyorum işte ama bu kadar uzun sürmesi beni gerçekten çok yıprattı. Ankaraya gittiğini söylediler numunemin.

  3. karanlık
    4 yıl önce

    Peki kardeşim internet sitesinden falan sorgulama yapamıyor musun illa sonuç bölümü vardır

  4. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Hayır kodlamalı olarak gönderiliyor. İsim soyisim vermeden. Doktoru arıyorum her gün. Çıkmadı diyor. Çıksa zaten kendileri arayacaklar beni.

  5. mendebur
    4 yıl önce

    kardeşim inşAllah negatif gelir sonucun,yalancı pozitiflik olabilir.Bir sorum olacak şüpheli ilişkinden kaç gün sonra test oldun ve sınıra yakın pozitif geldi ve devlette normal anti hiv testi ile mi belirlendi ?

  6. Olanoldu
    4 yıl önce

    Sınıra yakın pozitifler doğrulamada negatif geliyor genelde üzme kendini bisey çıkmaz inşallah kardeşim

  7. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    19 gün sonra oldum testi. İnşallah arkadaşlar. Rabbime yalvarıyorum iyi haber için.

  8. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Anti hiv evet

  9. mendebur
    4 yıl önce

    @Belirsizuye1 sen içini ferah tut kardeşim inşAllah sonucun negatif gelcek

  10. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Şimdi aradılar western sonucu ara değer çıkmış. Pozitif ya da negatif diyememişler. Tekrar kan alacaklar.

  11. O nasıl iştir ya

  12. takmayin_artik
    4 yıl önce

    Belirsizüye, kusura bakma ama açıkçası söylediklerin tutarsız geliyor bana. böyle iş olmaz. Birincisi 1-) WB doğrulama testleri max iki haftada geliyor deniyor, diğer aids forumlarına bak max süre bu hadi seninkisi yoğunluktan bir hafta daha sarksın. 2-) 19 gün sonra yapılan anti hiv testi sonuç vermez zaten. anti giv için 45 gün falan geçmesi lazım. Hiv duo testleri için bile 28. gün denirken anti hiv testini 19 da yaptırman yanlış. 3-) son olarak WB ya pozitif verir yada negatif, negatif verirse zaten sorun yok, pozitif verince tekrar sağlama almak için test yapılır. Senin anlattığın durum mantığa uygun değil.

  13. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Bir gram yalan varsa. Ankaradaki doktora ulaştım şimdi. Test tekrarı için kan istediğini söyledi.

  14. mendebur
    4 yıl önce

    @takmayin_artik neden yalan söylesin ki ya arkadaş herkesin derdi kendine yetiyor zaten neden böyle bir yalana gerek duysun ayrıca eline ne geçebilir ki hani deseki öpüştüm ve 19.günde test oldum ve pozitif aldım anlarım tepkini ve ülkemizde gayet normal hayati önem taşıyan konularda umursamazlıklar oluyor malesef ve dünya kadar insan bangır bangır bağırıyor 4.nesil bir cihazla erken dönemde teşhis edilebildiği 19. gün evet biraz erken ama imkansız değil.. @belirsizuye1 sen kafana takma kardeşim pozitif olsaydı bence wb de belli olurdu belki yine sınırda bişey çıktıysa emin olamadıklarından tekrar örnek istemişlerdir..

  15. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Benim aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Neden zamanında açıklanmadı ve neden tekrar kan isteniyor? Acaba kayıp mı edildi ya da tüp mü kırıldı?

  16. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Bakın arkadaşlar olayı adım adım anlatıyorum . Bugün hastaneyi aradım sonuç çıktı mı diye. Hayır sistemde yok dediler. Ben de yeter artık deyip ankara halk sağlığını aradım. Kodumu laboranttan alıp bilgisayardan bakmasını istedim. Kadın kodu bulamadı kanın gelmemiş dedi. Sonra aradı şimdi gördüm dedi. İçeri geçip doktorla konuşacağım dedi. Sonra tekrar aradı. Şimdi işlem yaptırıyorum sonuç 1 saate çıkar dedi. Sonra oranın doktoruna ulaştım test tekrarı için kan vermem gerektiğini hastaneye gidip kan vermem gerektiğini söyledi. Buradaki doktorum aradı gel kan ver dedi. Laborant da aradı kan vermeye gel dedi. İkisi de böyle bir olayı ilk defa yaşadığını söyledi. Western kesin sonuç verir neden kan istediler onlar da bilmiyor. Olay bu...

  17. takmayin_artik
    4 yıl önce

    Arkadaşlar ben konuyu açan arkadaş yalan söylüyor demiyorum yanlış anlaşılmasın. Anlattıklarında tutarsızlık var yani bir yerde birşey eksik. Bu eksiklik ya testi yapanlarda ya gittiği doktorda. Konu sahibi arkadaşım, acişen özel bir lab bul, dördüncü nesil hiv duo ultra yaptır zaten 50. güne gelmişsin %99 sonuç alırsın. Hiv duo yaptırdın ondada şüpheli bir surum çıktı yada değerlerde bir anormallik o zaman gerçekten şüpheli bir durum vardır fakat hiv duo ultra negatif gelirse ne mutlu sana

  18. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Yaşadığım yerde özel lab yok :(

  19. takmayin_artik
    4 yıl önce

    Benimde yok. Gece otobüse binip 7.5 saat yolculuk yaptım sabah direk laba gittim öğlene sonucu alıp bi 7.5 saat sonra evime geldim ve bunu iki kez yaptım. Yorucu stresli bir yolculuk.

  20. HivkolikTT
    4 yıl önce

    Belirsizsuye wb sonucu tek bant pozitif geldiyse belirsiz Kabul edilir 2. Kez Kan alirlar ve 19 gunde wb kesin sonuc vermez pozitif Kabul edilmesi icin en az 2 bant pozitif olmasi lazim

  21. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Hani wb kesin sonuç veriyordu ya of kafayı yiycem

  22. Belirsizuye1
    4 yıl önce

    Hiç bant görülmeyince de belirsiz diyorlarmış

  23. Bahtiyar25
    4 yıl önce

    Sınırda pozitiflik tipik yalancı pozitiflik durumu kardeşim bana kalırsa hiç bekleme sana en yakın şehirdeki labaratuvara git hiv Duo testini ol negatifini al

Cevap yazmak için yapınız.