Arkadaşlar herkese merhaba. Şüpheli ilişkimin üzerinden ortalama 71 gün geçti. Escort ile korunmalı bir ilişkiydi lakin kondomun deforme olmuş olmasından korkuyorum içimde bir şüphe var. Herhangi bir belirti aldığım söylenemez son zamanlarda sadece vücut sıcaklığımın yüksek olduğunu hissediyorum. Elimi boynuma koyduğum da bu çok belli oluyor gibi. Bu kadar gün içerisinde ne gibi belirtiler almam gerekirdi. Test olmama gerek var mı? İzmir de bu testi güvenilir bir şekilde nerede yaptırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cevap ( 6 )

  1. Dr. Veksus
    4 yıl önce

    Korunmasız anal oral vajinal yaptım. Sizin kadar fobik olmadım. Korunmuşsun iste gereken günlerde testini ol. :)

  2. Mozgu
    4 yıl önce

    Vucudunuzda hiv belirtileri arayim psikolojinizi cokertmeyin, bahsettiginiz belirtiler hiv belirtisi ama ayni zamanda diger bir suru hastaliginda (grip, soguk alginligi vs) belirtisi, ayrica gidip habire test olmayin, 6 ay sonra test olup konuyu kapatin.

  3. Mozgu senın o 6 ay yazan ellerini gotune sokarım cocuk. Gıttıgım 20 doktoran 18 i 4 cu nesıl testler ıcın en en en son 90 dedi 2 si yaslıydı ve nesılden haberi yoktu 6 ay demıstı 6 ay dıye bır sey kalmadı bunu o kocaman gotune sok tamam mı

  4. Mozgu
    4 yıl önce

    bozulanpsikoloji1 terbiyesizlik yapma cahil herif, uc kurusluk zekanla, ilkokul seviyesi bilginle ahkam kesme. Hadi kaybol simdi.

  5. Lan köpek. Senın yasın kadar doktor gezdım ben. Doktorların dedıgını dıyorum sana beynın basmıyor mu ? Kaç tane doktor gezdın de ötüyon ?

  6. Mozgu
    4 yıl önce

    bozulanpsikoloji1 ya yuru gerizekali, cahil herif, sen doktor gezmeye devam et, bu forum gercekten cahil, basit tiplerin coplugune donustur, iki satir yazi yazamayan cahil gelmis benim bilgimi sorguluyor, kaybol senin gibi tiplerle muhattap olmuyorum

Cevap yazmak için yapınız.