Arkadslar bundan 15 günce korunmalı anal ve oral ilişki yaşadım. Korunmakta rağmen vücudumda kaşıntı ve kızarıklık siz konusu. 13.gün devlet hastanesinde elisa testi yaptılar ve negatif geldi. Ama bugün nedense vucudum.daha çok kaşınmaya başladı ara bazen ellerim ve ayaklar uyuşuyor gibi oluyor. Bunların denedi nedir, nedendir ? Sizce korkulacak birşey var mi ? Gerçekten de HİV POZİTİF olanlar belirti olarak neler yaşadılar? Cevaplarsanız sevinirim.

Cevap ( 4 )

  1. pişman1976
    4 yıl önce

    Bende de oldu ve daha devam ediyor kolay kolay geçmez kızarıklık bu vücutta bulunan mantar bence. Bende banyodan sonra çıkıyor ve sonra kayboluyor.

  2. pişman1976
    4 yıl önce

    Sana tavsiyem limon kolanyası al duştan sonra güzelce tüm vücuduna masaj yap günde bir kere

  3. Kafayıyemek
    4 yıl önce

    Bilader korunmali diosun adi ustune korunmali ben anlamiyorum bu kadar cok korkuosaniz nie iliskiye giriosunuz bak.ne.guzel korunmussunda neyin tribi bu amk hic bisey olmaz sil kafandan sil dalganin ucu kondomsuz anal bolgeye ve icine temas etmesse hicbirsey olmazzzzzzz haa kondom patlamis devam ettiysen risk vardir .

  4. Çaresiz34
    4 yıl önce

    Beyler bakın korunmalı yapmışsanız risk yoktur gözükünüzü seveyim kendinize hayatı zindan etmeyin kondomsuz ilişkiye girenler sadece risklidir test olmana gerek yok ama cook korkuyorsan 4. Nesil 28. Günde ol kapat ona bile gerek yok çünkü korunmuşsun kardeşim korunan herkes ozamn Türkiye’de HIV anasını satayım bu saçmalığı yapmayın korunmuşsan kapma gibi bi ihtimal yoktur

Cevap yazmak için yapınız.