Arkadaslar merhaba 2 gun once arkadaslarin gaziyla masaj salonuna gittik, masaj sonrasi prezervatif ile oral ve prezervatifsiz elle bosalma yaptirdim. Kafama takilan birinci konu elle masaj yaptirirken masaj yapan kisinin elinde ufakta olsa bir kanama olursa ve penisimin ucunu elledigi icin hiv bulasmis olabilir mi? Ikinci konu ise masaj yaparken havluya sirt ustu uzandim dolayisiyla penisim havluya deydi benden onceki kisiyle iliski yasandiysa ve havluya cinsel sivi geldi ve penisime geldiyse hiv kapmis olabilir miyim 2 gundur kafayi yiyecem hayatimda ilk defa boyle birsey yapiyorum , hiv testleri yaptirmali miyim

Cevap ( 3 )

  1. mersin325
    4 yıl önce

    kanama olsa gorurdun kardesim .hiv viruslu kanin senin kan dolasim sistemine girmesi lazim hiv bulas olmasi icin. masajcinin elinde kanama olacak basincli senin penisinde yara olcak kan damarina basincla pompalacak cok zor ihtimal bulasmasi neredeyse sifir. 2 .havludan tuvaletten hiv bulasmaz.

  2. Masu
    4 yıl önce

    Sagol mersin325 peki test yaptirmali miyim der misin ?

  3. mersin325
    4 yıl önce

    yaptir desem moralin bozulacak yaptirma desem o sorumluluga giremem.hiv okudugum kadariyla bulasmasi zor hastalik. hiv viruslu kan yada vajinal sivinin hava ile temas etmeden pompalama (penetrasyon )ortaminda penis deliginden yada acik yara ile senin vucuduna girip kan dolasim sistemine girmesi gerek.

Cevap yazmak için yapınız.