Cevap ( 4 )

  1. Kardesım buradakı ınsanların testlerı negatif olmasına ragmen kafayı kırmıs durumda. Neden bılıyor musun ? ŞÜPHE. senın aklına bu girmıs bıle zaten. Bu ısı en saglam sekılde yapsan sana bısı bulasmamıs olsa bıle şüphe ediceksın. Kendine hayatının en boktan gunlerını yaşatıcaksın. Hıc gırısme bıle. Elını sık. Git şişme bebek al. İnan bu strese degmez.

  2. Carrasco
    4 yıl önce

    Bozulanpsikoloji1. Abi arada bir uğra buralara yoksa millet kafayı yiyecek. D adam 2 yıl önce test olmuş, testin güvenilirliğini şimdi sorguluyor.. Senin üslubun bunlar için en doğrusu.d Sayende çok şey öğrendik, biz de senin yokluğunda insanlara yardım etmeye çalışıyoruz ama gerçekten çok saçma sapan soru açanlar var. Bu durumlarda gözüm hep snei arıyor:)

  3. Birinin cıkıp aklınızı s.ıkeyım demesi gerekiyor :))

  4. ümitvarım
    4 yıl önce

    Bozulanpaikoloji çok doğru cevaplamış sana tavsiyem sabahleyin ya da eve gidince birkaç kez boşal o gün zaten aklına ne kız gelir ne de başka bir şey ben bunu yapamadığım için burdayım etme eyleme bu forumda insanların yaşadığı stresi gör ve aklını başına topla bu stres var ya adamı 10 yıl yaşlandırır

Cevap yazmak için yapınız.