arkadaslar abiler henüz 20 yaşındayım ben kız arkadaşımla beraber oldum icinde sadece 10 saniye kaldım korunmasız vajinaldı ve 30-40 saniye kadar yaladım tam 15 gün oldu 4-5 gün kadar önce dilimde 1-2 yara çıktı ara sıra hafiften bi Boğaz ağrısı oluyor ilaç almadan geçiyor ama üstüme bir şey almıyorum akşamları üşüyorum biraz ondan olabilir o diye tahmin ediyorum birde sırtımda 2-3 tane isilik gibi kırmızı şey çıktı ama yara gibi değil onlar ablamda da var hatta kıza sordum sen salak mısın ben tertemizim diyor senin psikolojin bozulmuş diyor sizce benim durumum Ne olabilir henüz 15 gün oldu ama geçmiyor abi bu dilim ? Birde sizce ilk hangi testi hangi hastanede yaptırmalıyım ?

Cevap ( 2 )

  1. Aşırı stres
    4 yıl önce

    Kardesim sabırla bekleyeceksin 28. Gun git testini ol. Dilinde çıkan hemen hemen bu sitedeki herkesde olmuştur.Büyuk olasilikla bizim gibi stres yapmışsındır.internette bilgi kirliligi çok fazla kurcalama testini ol

  2. Aşırı stres
    4 yıl önce

    Dilinde aft haricinde pamukçuk varsa hemen gecmesini bekleme 7aydir benim ki gecmedi ağız bakimina dikkat et .dilindeki yara için bir cay kaşığı karbonata bir iki damla suyla hafif sulandir macun gibi olsun dil ve agiz yaralarina sur en iki üç dakika beklet sonra agizini çalkala faydasini görürsün bu yaralar stres yapinca yemeklerini düzgün yemedigimiz için vitamin eksikligi oluyor bu yuzden de oluşuyor. Her seyi hive baglama sitres bir cok belirtiyi getiriyor.burda ne okursan o belirtileri kendinde bulursun o yuzden zihninizi fazla bulandirmayin.

Cevap yazmak için yapınız.