HIV DUO ULTRA Anti HIV 1/2 0.06 NEGATİF < = 0.24 NEGATİF p24 ANTİJEN 0.01 NEGATİF < = 0.24 NEGATİF 4. Jenerasyon VIDAS HIV DUO ULTRA testi çalışılmıştır. Test sonucu değerlendirilirken; hastanın öyküsü, bulaş riski ve olası bulaştan sonra geçen süre dikkate alınmalıdır. HBsAg 0.06 NEGATİF < = 0.09 NEGATİF VIDAS HBsAg ULTRA testi çalışılmıştır. Test sonucu değerlendirilirken; hastanın öyküsü, bulaş riski ve olası bulaştan sonra geçen süre dikkate alınmalıdır. Anti HCV 0.10 NEGATİF < 1.00 NEGATİF Şimdi de bu herpes, klamidya, gonore test sonucumu bekliyorum arkadaşlar, ama sanırım ya klamidya ya da gonore var bende sabah penisimin ucunda krem rengi(döl rengi-meni rengi) bir damla sümüksü bir şey vardı. İdrar kabının içinde de vardı yüzen bir yabancı madde. Gonore geçiren kimse var mı veya klamidya? Ne kadar sürede geçer? Beni tecrübe eden arkadaşlar bilgilendirebilirlerse sevinirim.

Cevap ( 8 )

  1. Kardesım kacıncı gunde oldun

  2. Bilebilegittin
    4 yıl önce

    Dostum geçmiş olsun ilişki boyutun neydi? Eski hikayelerinde küpe batma olayı yazıyor?

  3. Obsesiflik
    4 yıl önce

    Hiv için 50. Gün 4. Jenerasyon zaten varsa 28den sonra yakalıyor. Doktor hiv ve hepatitlerle ilgili endişelenmene gerek yok dedi. Şimdi öteki testimin sonucunu bekliyorum. Acaba bu gonore(bel soğukluğu) ne kadar sürede tedavi ediliyor ve en etkili yöntemi nedir.

  4. Kardesım doktorun hıv ıcın son 50 gun mu dedi acık acık. Nerde oldun

  5. Obsesiflik
    4 yıl önce

    Evet kardeşim küpe batma olayından hive baktırdım zaten. Ama bu gonore meselesi pazartesi günü gittiğim isveçli bir kadından geçti bana, boxerımı çıkarmadım, kendi kondomumu kullandım, pazartesi günü yaşadığım ilişkiden hiv konusunda bir endişem yok çünkü kadınla sıvı teması gerçekleştirebileceğim bir açıklık yoktu. Ama gonore böyle bulaşmıyor veya herpes veya klamidya bu yüzden muhtemelen bende klamidya var. Ama bakalım hayırlısı test sonucunu bekliyorum 2 ay önceki olaydan sonra bugün hiv meselesini kapattım.

  6. Obsesiflik
    4 yıl önce

    Bozulan psikoloji kardeşim 4. Jenerasyon hiv testi yaptırıyorsan eğer, 29. Günden sonra %99,95 doğrudur sonuç. O .05 olan fark da dünya üzerinde kabul edilen olağan yanılma payıdır. Sen bir işi yaparken %100 tam yapamazsın binde 5 lik bir yanılma payı olur. Bu da öyle bir şey, doktor hiv konusunu kapat dedi. Benim için şuan mesele sadece penisimden gelen beyaz renkli sümüksü sıvı.

  7. Pierre
    4 yıl önce

    Mavi labratuvar da mi oldun hangi subesi bende orda 20gun pcr rna hivduo ultra 35. 60. Gunde vidas hiv duo ultra oldum doktor 60 olmanw bile gerek yik dedi ama simdide 75 gundeyim 73 gun grip oldum strre yaptim yine 90da olmaya gerek var mi acaba ha bide 48 gun medicalparkta oldum ordaki doktorda 90 olucaksin yine dedi o kafami karistirdi zaten

  8. Obsesiflik
    4 yıl önce

    Mavi labda yaptırdım dostum evet. 90 a gerek yok mevsim geçişi grip olmuşsun o kadar kafana takma uzaklaş buradan :)

Cevap yazmak için yapınız.