38 gün önce vajinal ilişki esnasında (eskort) çok kısa süreliğine kondom yırtıldı ve yenisi ile değiştirdim.1 hafta kadar sonrasında penisimin ucunda acı hissetmeye başladım ve üroloji doktoruna gittim durumu anlattım.Kan ve idrar tahlillerimi yaptı ve 2 hafta sonra kontrole gelmemi istedi.28.gün tekrar kontrole gittiğimde Anti Hiv ve diğer hepatit testlerini yaptırdı.Sonuçlarda hepatitlerde rakam yazıyor ancak Anti hiv testinde sadece negatif yazıyor.İnternetten edindiğim bilgiler doğrultusunda doktora bu anti hiv testinin antijen arayıp aramadığı sordum.Doktor bilmiyorum labaratuardan öğren dedi ve birşeyin yok diye ekledi.Şimdiye kadar herhangi bir şekilde hasta olmadım.Labaratuara sordum erken dönem antijenleride araştırıyoruz dedi.Sizlerden ricam bana yapılan bu anti hiv testinin 4.nesil mi olduğunu ve güvenirliliği hususnda bilgilerinize ihticaım var.Ayrıca mevcut herhangi bir rahatsızlığımın bulunmaması karşısında acaba çok mu fazla endişeleniyorum.

Cevap ( 6 )

  1. Ozkn_3
    4 yıl önce

    Laboratuvar antijen ve antikora bakıldığını söylemiş büyük ihtimalle 4. Nasıl combo testtir.iciniz rahat olsun 42 den sonra tekrarlayın konuyu kapatın geçmiş olsun

  2. chevo
    4 yıl önce

    Bakın bende burada şunu çok merak ediyorum antijen kısmında hangi antijenlere bakılıyor mesela hepsine mi öyleyse neden p24 olan özel testler var p24. Te bir antijen değil mi

  3. Obsesiflik
    4 yıl önce

    Kardeşim sen hivden değil de bakteriyel ve herpes testi yaptır.

  4. ekrim214
    4 yıl önce

    Hiv bulaşmamıştır değil mi? Bulaşmış olsa çoğunlukla belirti verirdi diye internette yazıyor. Hiç belirti vermeden hasta olan varmı burada?

  5. Ozkn_3
    4 yıl önce

    Ekrim214 burda pozitif olAn yok ruh hastasiyiz hepimiz:))

  6. ekrim214
    4 yıl önce

    Anti HIV (Kemiluminesans veya benzeri) şeklinde yazıyor eksik yazmışım bu test 4.nesil testi mi acaba bilgisi olan ceva verebilirmi?

Cevap yazmak için yapınız.