I have to say, mine was AWFUL. I was sick as a dog. My lymph nodes were so swollen, extremely sore throat, fever 103-104 for over a week. It's finally pretty much at bay, but whoa Jack!

Cevap ( 10 )

  1. Mmt1234
    7 yıl önce

    Bunlar ne pozitifi gambit ne yazıyo

  2. Gambit
    7 yıl önce

    Benimkinin berbat oldugunu soylemem lazim. Kopek gibi hasta olmustum. Lenflerim baya sismisti, asiri bogaz agrisi ve bi haftadan uzun suren yuksek ates. Sonunda neredeyse belirtilerim gecti. Not : Bu arkadas da 6.ayin 1inde infekte olmus 9.ayin 2sinde tani almis.

  3. Gambit
    7 yıl önce

    Kisaltilmis cevirileri altlarina yaziyorum. Poz.com sitrsindeki hiv pozitiflerin tani alma ve o donemdeki belirtilerini paylastiklari bir basliktan alintilardir.

  4. Hivvvvv
    7 yıl önce

    Burası aids sitesi hiv hikayeleri değil böyle yaparak burdakileri daha kotu duruma sokuyosun okuyorsan kendine oku

  5. Gambit
    7 yıl önce

    Hivvvvv birincisi sitenin ismi aids rehberi. Ikincisi bu spyledigine admin karar versin sen isine bak. Ucuncusu ve en onemlisi, bu hikayelerin tamaminda kisiler infekte olduktan 3 ay ya da daha kisa surede tani almislar. Yani arkadasim en basit seviyede aciklayayim: 90 gun testinin kesinligini vurguluyor bu yazilar. Saygilarimla.

  6. Hivvvvv
    7 yıl önce

    Gambit anlıyorum kardeşim seni ancak gercekden belirti yasayip tanı alandan çok belirti yaşayıp tanı almayan var simdi belirti yasiyanlar telaşa kapilacak kesin hiv im diyecek onlara büyük kötülük beni yanlış anlama

  7. Sebastien
    7 yıl önce

    Gambit bu 3 ay da Tanı alanlar antijen testi yaptırmamış sanırım ve ilk yaptıkları testte pozitif olmuşlar mesela o 3 ayda tanıyı alan bnce ilk testi 3 ay sonra yapmış

  8. Gambit
    7 yıl önce

    Sebastien 3 ayda olan antikor pozitiftir ama 1 ve 1.5 ay sonra tani alan iki kisi antijen de olabilir antikor da. Yapilan testi yazmamislar.

  9. Gambit
    7 yıl önce

    Hivvvvv 90a kadar panik insani hayata baglar. Bulasi olduysa bunu ilk etapta ogrenmek omrunde bi kisalma olmadan yaslanip ecel ile olmek icin kritiktir. Ancak 90da alinan negatiften sonra paranoya ve stresin devami yaslanmadan olmek, baska 100 cesit hastaliga davetiye cikarmak ve hayattam giderek kopmak delirmek demek. Dedigim gibi bu insanlara moral olsun diye yaziyorum.

  10. Emre042
    7 yıl önce

    Burda 6. Ay ve 9. Ay ALINAN pozitif yani kişi bi Sürü ilişki yaşamış bnce aylar karışmış aslında son iliskisinden 3. Ayında almıştır stres yapmayın yani kardeşim

Cevap yazmak için yapınız.