Arkadaşlar şuan aşırı bir şekilde hastayım tam 3 ay önce şüpheli ilişkim oldu. Gece ateşim vardı başım çok ağrıyodu uyutmuyodu nasıl anlatabilirim sanki beynimi eziyolar o derece bir ağrıydıo ve boğaz yanması falanda vardı yatakta şu sıralar terlemeler geçiriyorum. Neyse gecenin birinde fenalaştım uyuyamıyorum çünkü hastaneye gittik bir ağrı kesici iğne yaptılar sonra serum bağladılar baş ağrım geçti beni gece rahatlattı uyuyabildim. Sabah kalktığımda grip tarzı birşey olmuşum ve gene kemiklerim eklemlerim sızlıyodu şuan bile yazarken parmaklarımdaki eklemler sızlıyor dün halsizlikte vardı ama bugün biraz düştü halsizliğim.. Kulaklarımda biraz ağrıyo diyebilirim her ikiside ama pamukçuk deri döküntüsü gibi şeyler yaşamadım. Deri döküntüsü nasıl birşeydir bilmem bile herneyse yaklaşık 97.gün olucak çok geçmeden test yaptırmalımıyım? Yoksa biraz iğleşincemi test yaptırmaya gitmeliyim? Bu şekilde hasta olarak test yaptırmaya gidersem kanımdaki mikrop oranı yüksek çıkacaktır gene sizce bu aidstenmi kaynaklanıyor yoksa üşütmüşmüyüm? Daha önce hiç böyle bir hastalık geçirmemiştim..

Cevap ( 21 )

  1. dreamfancy
    7 yıl önce

    Serum yememe ve iğne vurmalarına rağmen neden hastayım arkadaşlar? Baş ağrım gitti ama :S

  2. dreamfancy
    7 yıl önce

    Daha önce hiç böyle bir hastalık geçirmedim derken ciddiyim. Hiç böyle boğaz yanması, baş ağrısı, kulak ağrısı gibi birşey yaşamadım. Sizcede bunların şüpheli ilişkiden 3 ay sonra olması garip değil mi

  3. Sebastien
    7 yıl önce

    http://forum.wholeapproach.com/topic/candida-and-ebv şunu bütün arkadaşlar okusun benimle dalga geçenler özellikle belirti olup hala kendini hiv zannedenler lütfen bi okuyun ABD Avrupa bu işi çözmüş bizde fobik kaynıyor candidayı okuyun

  4. Gambit
    7 yıl önce

    Literatur ars dedikleri durumun yani senin belirtilerinin 2-6 hafta arasinda olusacagini soyluyor. 3 ay yani 12 hafta biraz garip o yuzden endiselenme. Supheli iliskin nasil olmustu?

  5. dreamfancy
    7 yıl önce

    Şüpheli ilişkim 3 ay önce prezervatifsiz oral seks ile olmuştu. Ama kadına prezervatif ile girdikten sonra çıkardım ve vajinal sıvıyla birlikte prezervatife oral yaptı. Sonra prezervatifi çıkardı ve gene oral yaptı.

  6. dreamfancy
    7 yıl önce

    Sebastien yolladığın linkteki şeylerin tam olarak çevirisini yapamadım.

  7. Sebastien
    7 yıl önce

    Diyor ki Cmv ebv candida yapar candlda nedir bir baş belası sürekli hasta olursun belirti olur kişi hıv zanneder ama değildir aslında bu virüslerle reinfekte olmuştur

  8. dreamfancy
    7 yıl önce

    Sebastien bey, 97.gün oldu sizce testimi yarınmı yaptırayım? Yoksa hastalığım biraz hafifleyincemi yaptırayım?

  9. Gambit
    7 yıl önce

    Sebastien bu virusler heryerde var zaten kardes. Ve dogumdan yakin zaman sonra infekte olup antikoru uretiyoruz. Bagisklik sistemi sorunlu kisilerde ozellikle ebv ve cmv ye bagli sikintilar ortaya cikabliyo ama cd4 sayisi dusmeye basladiginda tekrar outbreakler oluyo. Hemen herkeste igg pozitif igmler negatif yani.

  10. Gambit
    7 yıl önce

    Dreamfancy pencere doneminden sonra yalanci negatiflik ihtimli dusuk oldugu gibi yalanci pozitifligi de dusuk eger korkun oysa.

  11. mrhasta
    7 yıl önce

    Gambit belirtilerin nasıl geçti dediğimde "belirti aramayı bırakınca" demiştin. Yani lenf odların mı indi ya da halsizlik nasıl geçti bi detaylı yazarsan sevinrim.

  12. Sebastien
    7 yıl önce

    Gambit makalede öyle demiyor ama Doğumda olursa tamam ama bunu Erişkin geçirirse sonuç sıkıntı

  13. dreamfancy
    7 yıl önce

    Valla dünkü belirtileri yazıyorum. Halsizlik, beyin ezilirmişçesine başağrısı, uyutmayan baş ağrısı, eklem ağrıları, boğaz yanması ve ateş var. Bunlar cumartesi günü akşam 19:20'de aniden çıkmaya başladı ilk halsizlik yaşadım sonra yukarıdakilerini şuan ateşim baya var ve halsizim yemekte yiyemiyorum iştah yok.

  14. Gambit
    7 yıl önce

    @mrhasta lenf nodlari haric bi sorunum kalmadi. @sebastien dogumdan sonra demeye calistim abi. Bunlarin hepsi masum opucukle falan cok kolay bulasiyor. Hatta ebv ye bu yuzden opucuk hastaligi da deniyor. Ilk bikac sene icinde herkes ediniyor bu virusleri. Cdc de falan cmv icin mesela comprimised immune system yoksa belirti olmaz diyor.

  15. mrhasta
    7 yıl önce

    halsizlik var mıydı? ne zaman geçti?

  16. dreamfancy
    7 yıl önce

    Halsizlik hala var, biraz iştahsızlığımda var şuan zorla yemek yiyeceğim. Serum ve iğne yememe rağmen geçmedi soğuk algınlığı olsa geçmezmiydi sizcede?

  17. dreamfancy
    7 yıl önce

    Ve ateşim var ayrıca nedensiz bir şekilde titriyorum. Hastalığım hafifledikten sonramı yaptırayım testi yoksa yarın mı? Eğer soğuk algınlığım varsa pozitif çıkabilir test öyle oluyormuş galiba

  18. Gambit
    7 yıl önce

    Dreamfancy senin yerinde olsam rahatlarim akut retroviral sendrom(ars) belirtileri olan bu saydiklarin 90 gun sonra cikmaz. En gec 6 haftada baslayip bugune kadar surebilirdi belki ama 90 gun ars baslamasi icin cok gec.

  19. mrhasta
    7 yıl önce

    gambit'e sormuştum aslında..

  20. Gambit
    7 yıl önce

    Tekrar soyleyeyim. Vaska bi enfeksiyon sebebiyle yalanci pozitiflik evet mumkun ama cok cok dusuk ihtimaller.

  21. Sebastien
    7 yıl önce

    Gambia peki bağışıklığı bozan virüs retrovirüs olamaz mı ?? Bu insanlarda sürekli belirti yaşayıp negatif alan insanlarda ne var o zaman neden iyi olamıyorlar

Cevap yazmak için yapınız.