Arkadaşlar 90 güne yaklaşırken son 1 kere test olacağım inşallah güzel sonuçlanır en son 70 de negatif aldım. Sitenin tecrübelilerine sorum olacak 70 den sonra pozitif olan bir kişi ,vaka okudunuz mu ya da karşılaştınız mı ? 4.Nesil test olmadım hiç sizce olmalı mıyım?

Cevap ( 10 )

  1. gonore
    5 yıl önce

    gule oynaya git olsa cikardi simdiye canini sikma

  2. Furkitas34
    5 yıl önce

    45’te pozitif alan var diye biliyorum

  3. -realcenko-
    5 yıl önce

    siz sanki Ayni kisiymissiniz gibi geliyor Furkitas ile?

  4. Hıvfobikkkk
    5 yıl önce

    :) realcengo bu millet manyak mı iki nick alsın kendi gönderisine yorum yapsın. Tamam uçuk fobikler burada ama o kadar da değil:)

  5. Pierre
    5 yıl önce

    45 oncesi test olup 45 negatif almis 4 nesil testlerle oyle mi furkitas34 yaa yapmayin soyle seyler milletin piskolojisini bozuyosunuz daha cok nerede kimmi o soyleyin bakalim kulaktan dolma yapmayin

  6. @gonore belirtler olmasa çok takıntıı bir insan değilim ama inanılmaz belirtiler oldu maalesef. Bugun biraz araştırma yaptım. İlk araştırmada %3-%4 gibi risk görülüyor. http://smartsexresource.com/sites/default/files/styles/content_image/public/Table1_probabilities.png?itok=zR3jM_oi Diğer hiv+ kişilerin olduğu sitede de aşağıdaki görsel paylaşıldı.Bu grafiğe göre risk %1 -%2 gibi. http://i-base.info/guides/files/2011/12/Figure-7-time-to-antibodies.png Sizce ne düşünüyorsunuz?

  7. tusubasa
    5 yıl önce

    Bilen arkadaşlar bir yardımcı olursanız sevinirim ben testi nerde yaptırıyım devlet hastanesi mi yoksa özel hastane mi özel laboratuvarlarda yapıyor mu bir de hangi testi Elisa mı bu konularda fazla bilgim yok

  8. Pierre
    5 yıl önce

    28 gun benim fikrim git ozele vidas hiv duo ultra ol hatta imkanin varsa bide pcr yaptir kapat tusubasa

  9. @gonore ve diğer bilgili arkadaşlar grafikler hakkında görüşlerinizi rica edebilir miyim ?

  10. gonore
    5 yıl önce

    grafik 136 donör üzerinde yapılan araştırma sonuçlarını yansıtıyor..90da teyit amaçlı git %1-2 riskin var rahat ol büyük çoğunluğu geçtin olsa çıkardı strese girme önceki testlerin saha korkutucuydu.

Cevap yazmak için yapınız.