Merhabalar, Hiv olmayan iki kişinin beraberliğinden hiv oluşur mu? Demek istediğim bu hiv'in bulaşması için illa taşıyıcı mı olması gerekiyor partnerin yoksa korunmasız cinsel iliski hiv mi yaratıyor?

Cevap ( 11 )

  1. gonore
    5 yıl önce

    Gerçekten merak ediyorum dostum bunu düşündündün mü troll mü yapıyorsun?

  2. Taylan
    5 yıl önce

    İyi geceler gonore kardeşim hiç rna pcr testi 54 .gün yaptım yarın açıklanacak güvenilirliği yüzde yüz dediler doktorlar sen ne düşünüyorsun?

  3. gonore
    5 yıl önce

    Hangi laboratuvarda yaptırdın? Fiyatı nedir?

  4. Biranonim
    5 yıl önce

    Aslında evet hala ciddi olarak sorumu soruyorum. Çünkü bu hastalığın ortaya mı çıktığını yoksa bulaştığını mı soruyorum.

  5. gonore
    5 yıl önce

    :D virus olmayan birinsen hiv bulasmaz..Misal annen ve baban yllardir evliler hivler mi?

  6. Biranonim
    5 yıl önce

    Peki bu anal iliskiye girilse bile geçerli demi?

  7. gonore
    5 yıl önce

    gecerli kardesim... hiv adina konusuyorsak evet.. virus olmayan birinden virua bulasmaz...

  8. Biranonim
    5 yıl önce

    Teşekkür ederim o zaman

  9. -realcenko-
    5 yıl önce

    artik sövmemek icin kendimi zor tutuyorum .. suana kadar okudugum en sacma soruydu bu :D

  10. Biranonim
    5 yıl önce

    Niye sovesin ki dostum? Ben hastalığı araştırdım fakat bunun bulaşıcı olmasından ziyade nasıl ortaya çıktığını merak ettiğim için bu soruyu sordum. Bulaşıcı olmasının yanı sıra oluşucu bir sey mi merak ettim. Ve anal ilişkiler bu açıdan biraz daha uygunsuz ve hijyensiz olduğu için acaba böyle bir virüs bu şekilde ortaya çıkabilir mi diye merak ettim. Aslında sorum o kadar da mantıksız değildi kendimce çünkü hakkında tam bilgi sahibi olamadım. Ülkemizde neredeyse tüm kaynaklar aynı şeyleri kopyalarcasina bahsediyor. Farklı, biraz daha detaylı ve akadamik dilde olmayan yazılar bulmak benim için bu açıdan zordu. Neden saf bir sekilde cevap vermek yerine kibrinizi konusturuyorsunuz anlamıyorum.

  11. Yalnızadamm
    5 yıl önce

    Bu virüs ü mikrop olarak yani ilişki olmadan da bulaştırabiliyorlar. Karşı taraf sana prezervatif takarsa prezervatif in için de bir madde koyarsa veya içine hivli sperm kan damlatırsa bulaştırır lar. Benim başıma geldi.

Cevap yazmak için yapınız.