Ben 2 hafta önce cuma ve Cumartesi günü 2 escortla korunmalı ilişki yaşadım dudaktan bile öpüşmedim ama 3 gün sonra penisimden beyaz yapışkan bir sıvı gelmeye başladı işerken fazla acı yok yanma yok çok az karın ağrısı yaşadım neyse 5 gün sonra geçti bu ağrı doktora gittim idrar ve sperm örneği verdim yarın alcam sonuçları antibiyotik ve iğne verdi onları kullandım ama bende garip bir şekilde ateş gece terlemeleri karın ağrısı ishal damakta şişme oldu ve acayip korkuyorum hiv hcv gibi hastalıklrdan korunduğum halde nasıl olabilir böyle bir şey yardım edin ne olur söylemleriniz çok iç açıcı

Cevap ( 14 )

  1. gonore
    5 yıl önce

    oral seks yaptıysan olması normal.

  2. Sethrollins
    5 yıl önce

    Kızın vajinasına ağzımı sürmedim elimi sürmedim,kız benim penisimi ağzına alırken de korundum

  3. Mozgu
    5 yıl önce

    Merhaba, belirtileriniz bel soguklugu hastaligina benziyor, Neisserria Gonorrhoeae isimli bir mikrobun oldugu bir hastalik peniste akinti tarzi semptomlari var tabiki uzman doktor tarafindan incelenmesi gerekli, prezervatif kullandim demissiniz bu ilginc koruma saglamasi gerekliydi, prezervatifin son kullanma tarihinin gecmesi, deforme olmasi yada yirtilmasi gibi bir durum olabilir mi? Saglikla.

  4. gonore
    5 yıl önce

    ayni durum bende de oldu dostum. oral seks yapmqdim yaptirmadim.. opusmedim.. iliskinin basindan sonuna korundum.. ancak gonore ve klamidya oldum.. doktor prezervatif kalitesizmis dedi.. halbuki durex markaydi.. 50 gun sonra gecti benim bel sogukluguk.. gonokok bakterisi ve klamidya 13. gun test oldugumda cikti.. 58. gunbitti..

  5. gonore
    5 yıl önce

    sende de hiv riski var farketmemisin ama preze bisey olmus

  6. Mst
    5 yıl önce

    Çok ilginç.... 21-28 arası combo bir test yaptır.

  7. Sethrollins
    5 yıl önce

    Arkadaşlar idrar ve sperm testlerim çok güzel çıktı doktora belirtilerden bahsettim ve hivden şüphelendim dedim o da endişe edicek bir şey olmadığını zaten korunmuşsun ve artık hiv son aşamalara doğru böyle belirtiler çıkarır dedi hiç test yapmana bile gerek yok dedi akıntın olursa yine gel dedi

  8. gonore
    5 yıl önce

    :)) akıntı olursa hiv riskide vardır kardeşim.

  9. gonore
    5 yıl önce

    penisteki kondoma rağmen bakteri bulaşmış ki akıntı oldu.. demek ki hiv riskinde vardır..

  10. Sethrollins
    5 yıl önce

    İlaçların yan etkisi olabilecğini söyledi ve ilaçları bıraktırdı,konuyu tamamen kapat dedi

  11. gonore
    5 yıl önce

    iyi sevindim bakalım geçmiş olsun

  12. Sethrollins
    5 yıl önce

    Senin dediğin benimde kafama takıldı enfeksiyon bulaştıysa hivde bulaşmış olamaz mı dedim ihtimal verdi çok net konuştu ama inşallah doğrudur :)

  13. Sethrollins
    5 yıl önce

    İhtimal vermedi yanlış yazmışım

  14. Sethrollins
    5 yıl önce

    Teşekkür ederim kardeşim

Cevap yazmak için yapınız.