Arkadaslar tecrübem ve endigim bilgiler ile elimden geldiginde cevap vermeye calisiyorum. Her zaman cevap veremessem kusura bakmayin.. ilserim oluyor. Bugun Aksam tekrardan yardim etmeye calisacagim elimden geldigince.

Cevap ( 7 )

  1. Cokkotuyum
    5 yıl önce

    60 70 91 negatifim var reis . En son 91 de sfiliz heatit hepsi de negatif ne diyorsun

  2. -realcenko-
    5 yıl önce

    mükemmmeel diyorum mudur :D HIV de 90dan dönmez korkma .. sifilizde 12 haftada negatifse sknti yok.. hepatitlere bisey diyemem onlarda 3 ayda herhalde kesin sonuctur..

  3. Pierre
    5 yıl önce

    21 gun hivduo ultra ve pcr negatif 35 gun hiv duo ultra negatif kapatmalimiyim artik gunler ve testler yeterli mi

  4. ozzzy
    5 yıl önce

    Realcenko kardesim. ..... 42.56.70.90.126... anti hcv .anti hbs.. vdrl.... negatiF. .... ANTI HİVAB-AG. ..Nonreact. ........ Bu kacinci nesil testir. ? 6 ayda ne olur yada gerek var mı. ?

  5. Gizli
    5 yıl önce

    Kardesim testlerimin hepsi negatif yanliz hpv genital siil die bisi kesfettim okudum kafayi yedm penis basinda 2 3 tane kahverengimsi leke vardi.bulutumsu bugun urolojiye gittim fazla muayene etmedi ama bakti normal dedi tahris vs olur dedi penisin basini ayiran cizgide arkada sivilce var sanki ondan korktm genital bolgede baska bisi yok iliskiden 90 gun gecti yarinde cildiyeye gidecem simdi kardesim bu hastaligi kapsam simdiye belirti verirmiydi veya bagsiklik cikmadan bunu yenebilirmi yada bagisiklik baskilarken 2 3 sene siil cikmazsa nasil tani koyucam o sekilde esime bulastirip kanser olmasindan korkuyorum veya siik yoksa hic cikmazsa bu hastalik bende yok diyebilir ve rahatca nisan yapabilirmiyim kafayi yiyecem yardim et lutfen cevabini bekliyorum

  6. Gizli
    5 yıl önce

    Siil yoksa demek istedim kardesim

  7. -realcenko-
    5 yıl önce

    Pierre 35 günde 4. jenerason tahminimce dönmez. ozzzy sen bu isin pesini birak broo :D 126 gun olmus negatif hiv bidaha test olma gizli sana 20 kere cevap verdim kardesim..

Cevap yazmak için yapınız.