Meraba arkadaslar . Bu piskoloji benim cinsel istegimide etkiledi sanirim . Aklima geliyor bir iliski yasayamiyorum . Cok kotu bir sekilde coktum yani . Sizde oluyormu ?

Cevap ( 8 )

  1. efe
    5 yıl önce

    Bendede oldu, hatta şöyle diyeyim, ben ilişki olmadan en fazla 3 gün dayanabilen biriydim, ama şüpheli durumdan sonra tam 29 gün en ufak tık olmadı, en ufak istek olmadı. tamamen psikolojik.

  2. efe
    5 yıl önce

    29 da test temiz çıkınca rahatladım ve herşey eakisi gibi oldu

  3. Pierre
    5 yıl önce

    Efe hangi testi oldun ve sonuc

  4. efe
    5 yıl önce

    pierre, 16. gün hiv duo ultra oldum ntijen antikor 0.01 negatif. aynı testi 29 da oldum yine aynı sonuç yine negatif. zaten benim şüpheli durumda ilişki olmadı sadece sürtme oldu. doktor bu durumda hiv kapman milyarda bir ihtimal, zaten testin negatif rahat ol dedi

  5. Pierre
    5 yıl önce

    Efe suren icin mi yeterli yoksa iliski durumun icin mi bisey olmaz rahat ol dedi nerede oldun testini bu arada

  6. efe
    5 yıl önce

    Her ikiside. Hiv duo için doktor 14. günden itibaren yakalamaya başlıyor, 26-27-28-29-30 gibi günlerde sonuç, eğer kanser gibi çok ciddi bir rahatsızlığın tedavisini görmüyorsan %100 kesin sonuç veriyor dedi. Hiv duo testinde kullanılan teknik için biraz bilgi verdi ve şunu söyledi, belirtilen günlerde buntesti olupda sonradan sonucu değişen vakka sayısı dünyada çok çok azmış ve o kişilerde zaten kanser tedavisi gören kemoterapiye giden kişilermiş. İlişki durumu göz önüne alınca karşıdakinde hiv bile olsa risk milyonda birmiş, sürtünme ile hiv bulaşı çok çok zor bir ihtimalmiş ve karşıdakinşn hiv oldup olmdığıda belli değil. Doktor test için %100 garanti veriyor. Antalyada oldum. İzmirde yçkun labda test içşn %100 diyor.

  7. Pierre
    5 yıl önce

    Anladim efe tsekkurler ozanman banada soylediklerinde kesinlikle haklilar bende 21 gun vidas hiv duo ultra ayrica rna pcr 35 gun bidaha vidas hiv duo ultra oldum hepsi negatif geldi sukur kesinlikle bitir bu saatten sonrada baska test olma ve arastirma dediler

  8. mavistar
    5 yıl önce

    bende de olsu. malesef stres kaynaklı, stresı yenemezsen baska rahatsızlıklarda kapıda olacak, seker, rıtm bozuklugu, lupus vs. o yuzden stressız kalmalısın dıkkat et kendıne.

Cevap yazmak için yapınız.