Ben anlamıyorum arkadaş , 2 yıl önce benimle birlikte bu siteyle tanışmış olanlarda heleki bizden önceki 2 yilida katarsak yaklaşık 4 yildir hiç mi yazılanlar değişmez. Ulan bir tanenizlede belirtiler benzemesin adam dis eti morarma demiş ishal demiş dil ortasında yarık demiş. Yakında eklem kas ağrısı terlemelerde der zaten.. Bu kadar aynı belirtiyi yaşayıp her testten negatif almak nedir. Adam pozitif kadınla ilişkiye girmiş aynı belirtileri yaşıyor yine negatif çıkıyor. Bu nasıl bir çukur , nasıl bir çıkmaz sokak. Doktor desen belirtilerin sebebini bulamadığından strese bağlar. Psikolog desen obsesif kompulsif bozukluk der. Enfeksiyon desen test negatif bitti der. Sonra yıllarca rahatsızlıklar bırakmaz. Kış boyu hasta olur . En ufak grip bile 2 haftada anca geçer. Vucudunda sürekli hafif ateş nükseder. Yine negatif çıkar hastalıkların peşine gider. Psikolojik rahatsız olarak tanı alır. Deli muamelesi görür. Yaşadığımız ortak belirtiler tam 4 yıllık bu sitedeki tecrubemle söylüyorum belki de 5 bin farklı kişinin bu sitede ve şahsen konusmalarimda ortaya cikanlar. ; - dil beyazlığı, - uzun süren ishal -kilo kaybı - eklem ağrıları ve eklem citirdamalari, - dış eti rahatsızlıkları - gece terlemeleri - vucutta yangı - deri üzerinde kırmızı lekeler - ağızda aftlar ,- sürekli uyku hali , yorgunluk - unutkanlık . ,Gece titremeleri vücuda dokunduğunda üşüyor hissi. Karında şişkinlik ve gaz , Sürekli bunlar hiç değişmedi. Hivaids sitesindeki bir başlıkta hiv tanısı almadan önce yaşadığınız rahatsızlıkları yazmışlar yukarda saydiklarimdan en az 3 tanesini birlikte yaşayıp tani alanlar var. Ben işin içinden mesleğin içinde olmama rağmen çıkamadım. Bu siteyi bile proflara gösterdim çok ilginç cevabını verdiler. Ulan hiv mutasyonami ugradida test kitleri yakalayamıyor. Ya da hiv rezervuar kısmında duruyorda yeteri kadar antikor oluşmadığı için >1 üstünü göstermiyor. Ya da antijen kitleri bulaşan hiv tipi kitiylemi uyuşmuyor. Ya da dünya hiv mutasyon tipi kitini mi uretmedi eldeki kitlermi yetersiz. Kızılay nat testi yapar yine yakalayamaz. Sonra Kızılay'dan kan alan birisine hiv bulaşır gelde çık işin içinden. Bıktım AMK girmicem diyorum su siteye her girdiğimde aynı işin içinden çıkan yok. Eğer varsa bu işin içinden çıkan kendini kurtaran tüm rahatsızlıkları şu şekilde atlattım diyen çıksın bunlar konuşsun. Hemen hemen açılan bütün başlıklar aynı hiç mi değişmez.

Cevap ( 33 )

  1. -realcenko-
    5 yıl önce

    Dostum anlattiklarina katiliyorum. Nerdeyse herkezde bir belirti var. Hepside nedense riskli iliskiden sonra bunlari hissediyor. Aslinda bu rahatsizliklar fobik durum baslamadanda vardi ama millet riskli iliskiden sonra arastirma yaptiktan sonra detayli bir sekilde fark ediyor. Tani alanlar da tesadüfen bu tür rahatsizliklara yakalaniyor yada cogu insan gibi belirti diye gidip tani aliyor. Yurt disinda profosörler HIV belirtisi yok diyor cunku Virüsün belirtisi AIDS evresinde kisilerde oluyor. HIV virüsü yillarca icinde inaktif bir sekilde kendini cogaltiyor ve Aids evresine geldiginde Baglsikli komple öldürdügünde her türlü hastaligi kapabilkyorsun cünkü Bagsiklik sistemini cökertiyor

  2. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Ne kadar detaylı ve dikkatlice yazmışsın abi yani bunu burda bu kadar net bu kadar tecrübeli şekilde kimse anlatamaz heralde.. genelde bu durumu çok dikkatli olanlar görebiliyor geri kalanı stres yada psikoloji olarak görüyor yada öyle olduğuna inandırılıyor.. Aslında abi onlarda haklılar çünkü adamlar o durumu yaşamadıkları için o yaşanan sıkıntıları kendi vücutlarında görmedikleri için doğal olarak psikolojiden kaynaklandığını düşünüyolar.. hatta şizofren yada okb diye düşünüyolar ben hep diyorum abi bu çok ama çok sıkıntılı bir durum ne hivin olduğu ortaya çıkıyor nede hivin olmadığı insanı çok aşırı sıkıntıya ve düşüncelere sürükleyen ve bir türlü bir sonuca ulaştıramayan bir durum..

  3. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Mrhasta kenan okan birumut vs. bu kullanıcılarda 2 yıl önce bu konuyu bayağı konuşmuşlar ama onlarda bir sonuca ulaşamamışlar..

  4. gonore
    5 yıl önce

    Bu virüsler bakteriler gibi değiller her zaman kendilerini yenileyip yeni bir hale bir tipe bürünebiliyorlar.. Bakteriler en fazla güçlenirler ama değişmezler.. Ancak virüsler farklı tiplerle kendini yeniliyorlar... Belki hiv içinde yeni bir tip ortaya çıkmış olabilir.. Daha zararsız vücutta bulunan antikor testlerinde yakalanamayan veya antijen testlerinde bir tür olabilir... Sadece vücutta bulunup vücuda çok zarar vermeyen bir tür.. Misal hepatit b taşıyıcılarını düşünelim.. Vücutta hepatit b vardır karaciğere biraz etkileri vardır ancak vücutla dost geçinir.. Ölene kadar kalabilirr

  5. -realcenko-
    5 yıl önce

    Arkadaslar HIV belirtiler ile teshis konulan bir Virüs olsa. Test ler olmazdi. Hiv in pozitif veya negatif oldugnu sadece dogru zamanda dogru testleri yaptignizda anlayabilirsiniz.

  6. Selin
    5 yıl önce

    Yani üşenmedim baştan sona okudum hemde saat gecenin 1:15 helal olsun üşenmemişsin sende fobikçe yazmışsın. Şimdi bugün itibariyle dünya üzerinde kayıtlı hiv kişi sayısı 40.727.106. Yani bu kadar kişide tesler işe yaradı bir sende işe yaramadı bir sende tespit edemediler değil mi? Hadi bunuda geçtim bu yıl hivden ölen kişi sayısı 364.057 arkadaşım elini vicdanına koy ve bana cevap ver bir yılda 364 bin insanı öldüren bir hastalıktan bahsediyoruz. Hangi testi yapan bir doktor ya doktoru geçtim bir insan evladı sizin sağlığınızla testi doğru yapmayarak, size doğru bilgi vermeyerek oynar? Oynayabilir sanıyorsunuz? Bu işin ahlaki boyutuda var. Grip olursun doktora gidersin ilgilenmedi dersin tamam der geçerim. Ama ölümcül bir hastalık söz konusu herkes elinden gelenin en iyisini yapar. 40 milyon küsür insanda test doğru çıktıysada bi sende yanlış çıkmaz emin ol.

  7. gonore
    5 yıl önce

    Ama bu ihtimaller çok düşük.. Zaten kişisel fikrim eğer belirti yaşayan birileri varsa normalden fazla 50 den sonra vidas duo ve pcr rna testini aynı anda olsunlar bu sonuç kesine en yakın olandır.

  8. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Selin kardeşim kurban olayım bari sen fobik deme bak daha önceki kullanıcılarda bir dünya belirti yaşamışlar hemde birbiriyle ortak belirtiler yaşamışlar onlarda kendilerini neyin hasta ettiğini bulamamışlar bizde hani belki biri çıkarda şundan bundan oldu diye bişeyler bulur bizim gibilerin hepsine derman olur düşüncesiyle yazıyoruz buralara..

  9. -realcenko-
    5 yıl önce

    Benim güzel kardesim. Hiv den baska kac bin tane hastalik var? Ne desin Selin? hiv belirtileri yok.. yani yok ... hiv bir virüs Düsün elinde ben var? O seni grip yapmaz veya lenf sisirmez. Hiv de böyle bisey yillarca vucutta durur Aids evresine geldiginde butun hastaliklark hemencikten kaparsin. Bende meselea kronik hepatit var.. belirtim yoktu mesela yorgunluk, sarilk.. rutin kontrolde cikti ?

  10. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Abi hiçbişey değil gece terlemesi yazınca ilk hiv lenfoma ve kanser diyor yani burdaki herkezin ilişkiden 4 5 hafta sonra kanser olmayacağını düşünürsek herkez hiv olmuş diyecem ama ne tuhaftırki herkez bu durumları ve benzerlerini yaşadıktan sonra negatif almışlar yani başka ne diyeyimki..

  11. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Yaw bigün bi kullanıcı çıksa deseki bu belirtilerin sebebi bu bakteri yada bu virüs yemin ediyorum adamın ayağının altını öpecem adamın kölesi olacam o kadarki eski günlerimi özledim..

  12. gsk
    5 yıl önce

    Selin ve realcenko sizin dusunceleriniz artık kilişeleşmiz cümlelerden ibarettir. Ve burada sen kelimesi yok 5 bin kisiden bahsediyorum bu siteye gelmiş geçmiş ortalama rakam veriyorum. Ve yurt dışı sitelerinde de aynı durum var eğer incelerseniz fark etmiş olursunuz. Avrupa da bir çok ulkeninde form sitelerine girdim burdan hiç bir fark yok ve sizin verdiğiniz cevaplarla aynı. Yani yurt disindanda Sadece yabancı kişilerle de konuştum onlarında ülkesinde durum aynı. Hatta bazı doktorların bu işin üzerine gittiginide belirttiler. şunu aklınızdan çıkarmayın vücudunda yaşanan o esrarengiz değişikligi ilişki sonrası çok net bir şekilde yaşayan kişiler ancak ve ancak ben ve benim gibileri anlayabilir. Ve genore kimsin bilmiyorum ama emin ol yıllarca ilaç firmasında çalışan biri olarak bu dediğini 1 yıldır onaylıyorum. Benim şahsi görüşümdür ve kesinliği yoktur. Fakat düşüncem şudur ki Art ilaçları kullanan kişiler hiv virüsünü çok daha Küçük parçacıklara bölüp etkisiz hale getiriyorlar ve bu baskılanmış virüsün bize geçtiğini düşünüyorum. Bu baskılanmış virusunde baskilanmamis hiv virusi gibi makrofajlari kalkan yapıp saldırmadigını t lenfositlere açık saldırmadigını ve kanda serbest dolaşan tip olmadığını düşünen biriyim. G.s.kline firmasında çalışıyorum ve truvada bizim ilacimiz etki mekanizması eğitiminde bu anlattıklarım geçiyor. Bakın ben hiv varsa çıksın diye dua etmiş birisiyim. Çünkü bu virüsün bir gün mutlaka aşısı ya da çok daha etkili ilaçları çıkacak bir kaç tanesi de 2020 yılından itibaren piyasaya girecek. Fakat biz bu işin neresindeyiz arkadaş tedavi olsa faydalanamayacagiz. İnanın tanı almış kişiler bizden çok daha fazla sanslilar. Hiv kesin var diyemem amma velakin bütün tecrubem ve ilaç firmasında olup heleki hiv ilacını çalışmış biri olarak benim kendi kanaatim bu yönde. Alışılmış cevaplar vermeyin herkesin görüş ve dusuncesi olabilir. Ama benim burada asıl istediğim bu rahatsızlıklardan kurtulan varmı varsa nasıl başardılar ve ne kullandılar ben bunları merak ediyor ve bununla ilgili yapılabilecekleri konuşmak istemiyorum.

  13. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Abi vestbionun durumuda aynı adamdaki bütün belirtiler eşindede olmuş acaba o ne yaptı birşeyler bulmuşmudur ?

  14. -realcenko-
    5 yıl önce

    Bende yurt disinda kaliyorum ve alman forumunda da takip edip bilgi ediniyorum. Ama böyle düsünmek sacma biraz.. herkez cok arastirdigindan belortileri buluyor.. ben 25 yildir hiv pozitif biriyle muhabet ediyorum be bu adamda hic belirti yasamadan rutin kontrolde tank almis ve son 25 yilda bu belirtileri yasamamis.. Tamam belki grip olmkstur ama sizce hiv olan biri daha cok böyle belirtiler yasamasi gerekmezmi. Ben bildiklerimle millete yardimci olmaya bi nebzede olsa rahatlatmak icin yaziyorum.

  15. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Abi hiv ne kadar mutasyona uğrarsa uğrasın genetik materyali değişmiyormuş demiştin yanlış hatırlamıyorsam ?

  16. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Realcenko bence gonoreninde gsknında dedikleri çok mantıklı ben hiç böyle düşünmemiştim..

  17. -realcenko-
    5 yıl önce

    Bunlar Komplo teorileri.. böyle seyler ile kafanizi yormayin... Öyle bisey olsa siz degil, tip saten bulurdu. Teknoloji gelisti.. tedavisi olmasa bile böyle bir ihtimal yok..

  18. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Valla kardeşim benim 6 sene oldu kas seğirmeleri çabuk yorulma parmaklarda uyuşukluk unutkanlık karıncalanma soğuk terleme eklem ağrıları arasıra boğaz ve koltuk altı ağrıları her iki diz kapağımın arkasındaki lenfler ve sağ koltuk altımdaki lenf hala şiş (6 senedir şiş ultrason onaylı) yani daha ne diyeyimki bunlarmı psikolojik :)

  19. gsk
    5 yıl önce

    Vestbio da yakında tekrar gelir siteye çünkü bulamayacak pozitifte olamayacak zaten 6 haftada negatif alan kimse hiç bir zaman pozitif tanı almayacak ama buna sevinmelimi uzulmelimi bende anlamadım. Eside pozitif tanı almayacak . Aynı durum bende de var. esimdede aynı belirtiler var hiç bir zaman hivi düşünmedi testi beraber olsakta sonuç değişmedi . Ama diyorumya ölmeden şu bulaşan şeyin ne olduğunu öğreneyim. İnan bunu o kadar merak ediyorum ki anlatamam.dusunsenize 2 yıldan bahsediyorum kimler geldi kimler gecti. Şu yeni girenler daha toy . Onlarda ilerde sordulamaya başlayacak heleki Allah korusun bizim gibi ağır semptomlar yasarlarsa zaten bu işin peşini bırakmayacaklar ama.eldende hiç bir şey gelmeyecek. Çünkü Türkiye'de ulaşabilecekleri en uç doktorlara ben ulaştım ve konuştum. İzmir'de deniz gokengin Ankara'da Serhat Ünal Antalya'da Dilara inan. İstanbul'da Taner yıldırmak vs say say bitmez daha ötesi yok . Velakin sonuçta yok Serhat Ünal probiyotik kullanmami istedi 1 ay kullandım 3 aya çıkar dedi 4 ay kullandım gene birşey değişmedi. Yani tedaviler için yaptığımız bir çok şeyde maalesef işe yaramıyor.. neyse iyi geceler herkese burda çok farklı insanlar var gay var lezbiyen var daha 18 yaşında çocuk var evli barklı çocuklu babalar var . Fakat Hepimizin ortak bir derdi var ve aynı dertten muzdarip kim ne olursa olsun ortak paydada buluştuk keşke başka yerlerde başka konu üzerinden tanissakydik artık kader mi deyim yoksa akılsız basmi deyip şeytanın tuzağı mi deyim herkesin kendine göre vardır yorumu. Ama benim için bedeli çok ağır ödenmiş bir olay var.hayatimda hiç bir yanlisimin bedeli bu kadar ağır olmamıştı. Ve işin kötüsü telafisi yok . İyilesemiyorum halısaha da kosamiyorum. Soğukta terliyorum AMK. 2 yıldır ishal 2 yıldır sürekli ağzımda yoğurt yemiş gibi beyazlık sarı pas tabaka . Eklem citirdamalari diş eti sorunları. Mantar enfeksiyonlari. Uyuşukluk uyku hali yorgunluk üşüme hissi ulan say say bitmez bu dertler bitmez yine Allah beterinden korusun. Akşama kadar doktorlarlayim çözüm bulamadık AMK. bıktım.

  20. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Ben artık hiv olup olmadığımla ilgilenmiyorum benim gibilerin birşeyler bulup bulamadığıyla ilgileniyorum :)

  21. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Peki abi halısahada koşamıyorum dediğin yani çok çabuk yoruluyorum demek mi istedin ?

  22. -realcenko-
    5 yıl önce

    Gsp kardesim allah acil sifalar versin. Benim demek istedigim hiv disinda allah bilir kac tane hastalik var.. Yani söyle bogazin sisdi diye hive baglamak.. Gözün agridiginda kör olacagim demek gibi bisey.. bu semptomblar hic kanitlanmamis ama internette yazan belkrtiler... Bence bunlarin hic birinin hiv ile alakasi yok.. Saglik önemli bisey.. bazi seylerin tedavisi var bazilarin yok.. kac bin tame hastalik var ..

  23. gsk
    5 yıl önce

    Aynen öyle kardeşim bende o yüzden arada bir girip farklı bir yazı arıyorum ama her başlık ayni yardım edin bilgisi olan test donermi pipimde sivilce çıktı hivmiyim . Gotumde kıl var hivmiyim diyende. Yani bizi sadece biz anlar yaşamayanda aynı cevapları yazar durur. Allah büyük bakalım sabrederecez ama sabır da çok zor isyana kaçıyorum ara sıra Allah affetsin . Dünya da bu kadar zalim kahpe insan varken beni mi buldu diye. Neyse kardeşim çıktım ben haftaya girerim yine . Haftada bir bakarım . Selametle

  24. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Abi ben sen wodo vestbio mrhasta birumut okan kenan ve hatırlamadığım bir çok kullanıcı aynı durumlardayız Allahtan abi sen ilaç sektöründesin ve dikkatli birisin inşAllah birşey bulursunda herkeze derman olursun başka ne diyeyimki Allah affetsin..

  25. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Hayırlı geceler abi görüşmek dileğiyle kal sağlıcakla..

  26. gsk
    5 yıl önce

    Realcenko boğazı falan geçtim ben atlattım o faranjit ya da tonsiliti. Belirtilerin tamamını yazsam aklın çıkar ben şuan elde kalanları yazdım . Bunlarda Allah bilir gecermi geçerse de ne zaman geçer bilmem. Diyorumya çözüm aramaya devam edicem . Rahatsızlıklarda kurtuldugumda bu siteye girersem en sefersiz adamım. Ama gel gör ki ben hivi biraksamda bağışıklıgi düşürüp cd4 lerimi 400 e kadar düşürmüş olan şeyi bulmadan olmeyim. Cd4 3. Haftada 1200 den 21. Ayda 400 e düşmüş biriyim. 200 altı zaten AIDS evresi. Hiç bir bakteri cd4 u dusuremez sadece virusler düşürebilir. Belki de adı konulmamış bir virustur. Fakat adı konulsada konulmasada cd4 dip yaptimi hakka rahmete kavusuruz. Hoşçakalin.

  27. Sonsuzakadarhiv
    5 yıl önce

    Abi Allah o günleri göstermesin wodoyla bugün konuştum cd4 leri 1 hafta önce ölçtürmüş cd4 1678 cd8 722 çıkmış.. benim 6 sene oldu ben hiç ölçtürmedim zaten ölseydim heralde ilk ben ölürdüm.. bence senin cd4 lerde yükselir zamanla abi..

  28. -realcenko-
    5 yıl önce

    Gsk bende baska korkular var mesela Ben yemek yerken, tokalasirken, sariliken, yada biri yüzüme tukurunce icinde kan olsa korkusuyla yasiyorum.. ama yavastan atlatiyorum.. Kac cesit hastalik var CD lerin düsmesi baska nedenlerdende olabilir.. hiv cd4 etkileyen bir virüstür ama baska seylerde neden olabilir. Allah sifa versin

  29. efe
    5 yıl önce

    Arkadaşlar merhaba, Ben konuyu kapattım, kapatabildim. Aslında nasıl başlayacağım bilmiyorum. Yazımı okuduktan sonra ne düşünürsünüz bilmiyorum. Tam 33 gün önce bir cahillik yaptım, Evli ve çocuk sahibi bir adamım. Yaş olmuş 36. Ben ilk ilişkimi 26 yaşında evlendiğim eşimle yaşadım, bekarken bir kez olsun ilişkiye girmeyi başka bir kızın elini tutmuşlupum yoktu, ben porno izlerdim hemde aşırı izlerdim, tabi pornolarda gördüğüm ve yapmak istediğim bir çok şeyi eşimle yapamazdım o kabul etmezdi, birde pornolardaki o sütun vücutlu kadınları görünce, böyle bir kadınla birlikte olmak nasıldır diye içimden geçirirdim. Bir gün şehir dışındayım, otelde yalnızım, porno sitelere takılırken bir escort ilanı gördüm sonra şeytan dürttü ve escort aramaya başladım, Bir ilan dikkatimi çekti, kız çok güzel ve ilanda 23 yaşında olduğu yazıyor, hem çok genç hem fiziği inanılmaz düzgün hemde yüzü güzel, aradım konuştum anlaştık otele geldi. Artık odadaydı, soyunmaya başladı. Ne hikmetse kızı beklerken daldığım hayallerden eser yoktu ve ilişkiye girmekle girmemek arasında kalıyordum. Kuz kucağımda sürtünürken zaten boşaldım, sadece sürtme oldu, kız gitti ve odada yalnızdım. içimde öyle bir duygu vardıki tarifi imkansız. Alkahım ben nasıl bir halt yedim, eşimi nasıl aldatırım nasıl yaptım bunu derken birden kustum. Duş aldım ama nefes alamıyor boğuluyor gibi oldum. Çoook pişmandım, bu pişmanlığın üzerine birde hemen orada hastalık korkusu geldi. Aradan iki gün geçti içim içime hala sığmıyor eşime yaklaşamıyor yüzüne bakamıyordum. Zina etmiştim, nedir bu zina diye açıp okudum. Aman Allahım ne büyük günahmış, pişmanlık vardı hastalık korkusu vardı birde zinanın ahiretteki cezası eklendi şimdi. Bu işböyle olmayacaktı, okumaya devam ettim, okudukça hastalık korkusundan ziyade ahiret korkusu daha çok ağır gelmeye başladı. Pişmandım ve tövbe edip bu günahtan kurtulmanın tollarını aradım. Allahın ne kadar affedici ve merhametli olduğunu okudukça rahatladığımı hissettim. tövbe etmeliydim ama nasıl. Birden aklıma kurban kesmek geldi, gittim bir cami hocasından tica ettim. Hocam ben geçmiş günahlarımdan çok oişmanım yemiz bir sayfa açmak istiyorum ve ilk adım olarak kutban kesmek istiyorum ne dersiniz dedim. Hoca o kadar güzel konuştuki o konuştukça içim rahatladı. Örnekler verdi çok büyük günahları olup tövbe edip kurtulan insanları anlattı. Gitik bir kurbanlık aldık. Aldığımız yerde kestik ve ihtiyaç sahiplerine dağıttık. içimi bir huzur kaplamaya başladı. Hoca yeni sayfanı açtın artık namazını kıl kuranı oku dedi. Namaz kılmasını biliyordum ama hiç kılmıyordum. Çocukluğumda köyde öğrenmiştim. Kuran okumasını bimiyorum. Namaza başladım, sadece on gün içinde günlük yarım saat çalışmayla kuran okumayı öğrendim. Sonuç olarak, şimdi içimde tarifi inkansız bir huzur var, hastalık korkusu yok. Yediğim halt aklıma geldikçe eşimin yüzüne bakamıyordum ama şimdi ne yüzle ahirette Allahın huzuruna çıkacağım diyor ve üzülüyordum, hocaya gittim, namaz kılıyorum ama kalbim rahat değil, bir dakika içimde bir huzur ouyor ama günahlarım aklıma gelince yerin dibine giriyorum dedim, hoca gene beni çok tahatlattı, işte bu çok güzel, olması gerekende bu zaten, bir yarın ymut dolu olacak Allah çok affedendir beni affeder diyeceksin bir yarında pişman olacak üzülecek, bu senin gerçekten pişman olduğunu gösterir, sen namazını kıl devam et dedi. Neyse çok uzattım, kafadan nasıl mı sildim HIV olayını 1- KURBAN KESİP TÖVBE ETTİM 2- ELİMDE NE KADAR PORNO VARSA ÇÖPE ATTIM VE HİÇ PORNO SİTELERİNE UĞRAMIYORUM 3-NAMAZA BAŞLADIM 4-KURAN OKUMASINI ÖĞRENDİM VE OKUYORUM testlerim negatif geldi ve artık içimde hiv korksu yok ve içim huzur dolu.

  30. Ermustanq
    5 yıl önce

    Gsk nesin buraya bilerek yazdın çok belli diğer sitede senin gibilere ne dedikleri belli sert konuşucam çünkü insanların pcolojisini bilerek bozuyorsun senin bir sürü nick var sanırım kardeşim sen ne saçma konuşuyorsun yok art kullanmışta yok virüs parçalanmış o parçalar bize geçmiş sen şakamısın senin aklın gerçekten oynamış bir kere hivden belirti alıyorsan 6 sene gidemessin çünkü vücüdun çökmeye başlamıştır ve bu ilaç almadan dur du rulamaz çok açık çünkü c4 erir hızla bu 6 seneyi bulmaz sen şimdi dieceksin 15sene 20 sene çıkmayan var evet var ama onlar belirti yaşamayanlar yani sıkıntısı olamayan lar için söylenen zaman senin Kağan basmıyormu belirtinin kralını yaşadım yaşıyorum diyosun ama bir türlü aids evresine geçememişsin ve bu duruma üzüldüm diye yazmışın nerdeyse arkadaş sen kafayı oynattın diye burdaki herksdemi kafayı yesin sen yanlıZ adam hiv fobik bilmem ne gsk aynı kışılersiniz kendi kendine yorumlar yapıyorsun ne istıyorsun sen gerçekten sende hiv olsa şuan bu siteye bunlara yzamazdın seni ciddiye alan Yok ama yeni gelen insanları dahada kötü ediyorsun bu hiv korkusu yüzünden intihar eden insanlar var senin ne biçim bir insansın bide tanı alanlar şanslı yazmış dalgamı geçiyorsun kimse istemez böyle bir şeyi ama başa geldiyse insan ne yapsın sen okadar çok hiv olmak istıyorsan kolayı var git teavestiye devam et eskort travesti bulursun aradını senin söylediklerinin nesi doğru herkesin belirtileri aynı olabilir çünkü herkes bu hastalıktan korktuktan sonra belirti aradığı içim bir çok şeye sonradan fark etti belki önceden de vardı farkında dildi ayrıca çok farklı belirtiler yaşayanda var .dünyada kaç milyon hivli hasta var bunlar faldan mı örendiler hiv olduklarını sen bilerek fobiklik yazıyorsun buraya

  31. lonelyplanetef
    5 yıl önce

    cd4 u dusurse dusurse hiv dusurur, yada ismi cismi belli olmayan baska bir viruste olabilir

  32. Hıvfobikkkk
    5 yıl önce

    Ermustang ne demek istiyorsun. Bu sitede diğer bahsettiğin Kişiler gibi olumsuz Sorular ve ya olumsuz cevaplar vermedim. Karıştırdın herhalde. Bu gsk nin zaman1 olduğuna eminim. Hatta yüzde yüz. Burada bulacağız bir çözüm bulamadığı halde milletin aklıyla oynuyor. İstemiyoruz seni gsk nicki almış aslında zaman1 olan kişi

  33. Hıvfobikkkk
    5 yıl önce

    Admin bu gsk isimli kullanıcı daha önce uzaklaştırılan zaman1

Cevap yazmak için yapınız.