https://www.klimik.org.tr/2006/04/25/hiv-ve-hepatit-testlerinde-ce-belgesi-neden-onemli-sartnamelerde-nasil-tarif-edilmeli/ Testler her tipi yakaliyor cogumuzun ortak noktasi riskli iliski sonrasi yasadigimiz saglik sorunlari doktora gitik doktor test istedi hepatit b -c-frengi-hiv -ustunede hemogram -biyokimya-dogrumudur?hepsi temiz negatif buraya kadar hem fikiriz bazilarimiz seneyi devirdi orayada eyvalah kardesler cinsel yolla bulasan tek zikim hiv -hepatit b-c-frengi degil saglik bakanligi yonetmeligine gore bizim gibi agziyla itraf eden andavalara yaptigi testler bu 4-5 cesit test baskada yok-anladigim tek sey Allah belami versinki gitigimiz ilk doktor bizim saglik sorunumuzun ne oldugunu biliyor sadece hiv hepatit b frengi negatifligini gorunce gotuyle guluyor bize soylemiyorlarda boze ne oldugunu kivransinlar ibneler diye gotleriyle guluyorlar bize 50.gun alinan anti hiv negatifligini s..ksen degismez alt tip ust tip fark etmez sonucta antikor yanitina bakiliyor pcr rna dan daha guvenilirdir anti hiv dogru zamanda yapilmasi kaydi ile.

Cevap ( 5 )

  1. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Ruro ben 43 de antihiv kemilum vb olmdum. Makine architect plus

  2. Bazz
    5 yıl önce

    Ruro kardesim çok iddali yazmissin.vesbitoyu sıktır et o ruh hastası 50 gün nasıl değişmez

  3. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Ben de şahsen 42 den sonra çok çok çok düşük ihtmal dönebileceğini düşünyorum yani güven veriyor o gün. Çünkü eho bile 6 hafta son 90 kesin diyor

  4. Vestbio
    5 yıl önce

    Baz kim ruh hastası? Ne diyorsun? Ne yaşadın, ne araştırdın? Kimse burda birbirinin derdini, yasadigi seyleri bilmiyor. Burada böyle konuşmayalım..

  5. Ruro
    5 yıl önce

    Baz ,kardee vestibo ruh hastasi degil hata cok iyi arastiriyor fakat anlamadigi tek sey hiv disinda baska bir rna virusunun bulasabilecegi bak mesela hepatit G kimse teetini oldumu? Olunsun demiyorum ora retro virus familyasindan daha viremi saptanamamis hasta edermi etmezmi tam olarak nasil bulasir veya HTLV testi olan oldumu oda cybh ile bulasiyor benim anlatmaya calistigim hiv varsa 50.gunde yakalar testlerin hazirlanis metodlarini dikatli okuyun mesela 500 hiv olgusunun 500 nu yakalamak zorunda o test yontemi yoksa onay alamiyor sonrada baska bir teste tabi oluyor 500 tanede karisik test yapiyor hepsini dogru yakalamak zorunda sonra aralarina alt tip mutasyona ugrayan suş lar vb,karma testlerle deneniyor ve hepsini yakalamasi gerekiyor yani testler guvenilir ,guvenilmeyen kisiler kim?doktorlar!onlarin yuzunden bu haldeyiz cogumuz a bi zikim bulasti ve rahatsiz ediyor o doktor klinik belirtiler uzerinden ne oldugunu isterse anlar ama cok ketum lar ugrasmakta istemezler en onemli 3-4 testi yapar gonderir .

Cevap yazmak için yapınız.