Arkadaşlar birinin bana yardımcı olmasını istiyorum vajinal escort ilişkiden sonra 24. Gün hiv 1/2 p24 antijen mavi lab oldum bu ikiside negatif geldi şöyle bişi yazıyodu 4.jenerasyon nesil vidas duo ultara ile çalışmıştır diye yaZıyodu referan aralıklar hsv1/2 0.05 negatif p24antijen 0.01 negatif ya bunlar değişirmi mavi bana biz bu zaman kadar he birde pcr rna testi yaptılar saptanama dedi ben çok sters oldu sol çenemin altını şişik gibi hissediyorum bu nedir?

Cevap ( 10 )

  1. Baran2019
    5 yıl önce

    mavi labın subesinde oldun

  2. Cenk_cenk
    5 yıl önce

    Kozyatağı şubesi

  3. Baran2019
    5 yıl önce

    bende orada oldum bana yirmi sekizden sonra cok zor dediler pcr bende oldum sonuc bekliyorum pcr negatifse yuzde doksan sekiz oranı varmıs bakalım

  4. Cenk_cenk
    5 yıl önce

    Bana ulaşsana baran kardeşim [email protected]

  5. Baran2019
    5 yıl önce

    mail gitmedi diyor sen bana mail at [email protected]

  6. Baran2019
    5 yıl önce

    mail gitmedi diyor sen bana mail at [email protected]

  7. serdar9541231
    5 yıl önce

    arkadaşlar kusra bakmayın konu açamadığım için buray yazıyorum .Başka bir konuda da yazmıştım ordan gören olmadı u7marım burdan biri yardımcı olur öncelikle hasta olan arkadaşlara allahtan acil şifa dilerim .Forumdaki ilk yazım olduğundan bir sürçi lisan işlersem affola şimdiden. 20 gün önce kondomlu vajinal bir ilişkim oldu ,(yaklaşık bir dakika :) ) neyse efendim ,kondomu bir cahillik yapıp elimle çıkardım akabinde elimin penisimin uç bölgesine değip değmediğini bi türlü hatırlayamıyorum. Eğer değdiyse ne derece bi riski olur ? ya da daha önce bu şekilde olumsuz neticelenmiş bir vaka duydunuz mu ? bu arada lütfen bu sorum daha ciddi hastalığı olan arkadaşları kızdırmasın ,daha önce böyle bir düşünceye kapılmadığım için biraz heycanlı davranıyorum anlayış göstermenizi diliyorum .

  8. Cenk_cenk
    5 yıl önce

    Bende sana attım

  9. Cenk_cenk
    5 yıl önce

    Mail gelmedimi

  10. Cenk_cenk
    5 yıl önce

    Baran yine msj attım ulaşmadı sanırım

Cevap yazmak için yapınız.