Evet arkadaşlar malum okaydan 25 gün sonra malım hastalık düşüncesiyle halsizlik hissizlik ellerde titreme ağız kuruluğu ateş basmaları zaman zamna ağızda yaralar dilbeyazlığı bulunulan ortamı algılamada zorlanma zaman ve mekandan uzaklaşmak unutkanlık baş dönmesi denge kaybı titreklik vb yaşayan varmı.

Cevap ( 7 )

  1. Derman
    5 yıl önce

    evet. Şu an dediklerinin hepsini bende yaşıyorum dostum.122. gün testim negatif. Ama stresten dolayı olabilir. Perşembe günü psikiyatriye gitcem.

  2. 110. Gün
    5 yıl önce

    Geçmiş olsun dostum bu yazdıklarımı 25. Günden 70-80, günlere kadar yaşadım sonra kademeli olarak azalmaya başladı bu durum insanın elinde değil yani anladın sen beni ne kadar sakin olsanda zihin bu düşünceyle bedeni yıpratıyo nefes darlığıda yaşamıştım o zamanlar şuandada nadiren de olsa ollabiliyor bazen belirtilerin 100- 70 ini azalttım şuan ilk sorumda detaylı yazdım bide oraya bakıver....

  3. 110. Gün
    5 yıl önce

    Geçmiş olsun dostum bu yazdıklarımı 25. Günden 70-80, günlere kadar yaşadım sonra kademeli olarak azalmaya başladı bu durum insanın elinde değil yani anladın sen beni ne kadar sakin olsanda zihin bu düşünceyle bedeni yıpratıyo nefes darlığıda yaşamıştım o zamanlar şuandada nadiren de olsa ollabiliyor bazen belirtilerin 100- 70 ini azalttım şuan ilk sorumda detaylı yazdım bide oraya bakıver

  4. Derman
    5 yıl önce

    sorunun linkini atar mısın?

  5. 110. Gün
    5 yıl önce

    https://aidsrehberi.com/soruDetay/24414-hiv-endisesi-ve-anksiyete

  6. Derman
    5 yıl önce

    DOSTUM OKUDUM. BÖYLE BİR DURUM VAR BU HASTALIĞIN BELİRTİLERİNİ BİLMEDEN ÖNCE BÖYLE ŞEYLER YOKTU BENDE. İŞ BAŞVURUSUNDA İŞ YERİ HEKİNİN KORUNMASIZ İLİŞKİ VE HİV DEMESİYLE BİR ANDA KENDİMİ İNTERNETTE BULDUM VE BELİRTİLERİ KENDİMDE ARAMAYA BAŞLADIM. GÜN GEÇTİKÇE BEYİN BUNLARI TEKER TEKER ÇIKARDI. SONUÇLARIM ŞU ANA NEGATİF OLMASINA RAĞMEN HALA BELİRTİ ARIYORUM KENDİMDE. BEN AÇIKÇASI HEPSİNİN PSİKOLOJİK VE STRESTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. Kİ EĞER YANILIYORSAMDA OTURUP AĞLAMANIN SIZLAMANIN FAYDASI OLMİYACAĞINI BİLİYORUM VE SAVAŞMAYA BAŞLICAM. KENDİMİZİ ÜZMEYE GEREK YOK. SORMAK İSTEDİĞİN BAŞKA BİR ŞEY VAR MI DOSTUM?

  7. 110. Gün
    5 yıl önce

    Yok dostum sağolasın 70-80 gün sonra sonucumu payşCam ilginiz için teşekkür ederim.

Cevap yazmak için yapınız.