arkadaşlar iyi akşamlar daha önce penisimden şeffaf sıvı geliyordu ve akıntı hissim vardı doktora gitmiştim ve idrar testi almıştı 100 mg tetradox ve 500 mg çiprasid kullandım şuanda akıntı hissi tamamen kesildi fakat bazen az birşey cinsel içerikli birşey gelse aklıma 1 2 dakika sonra iç çamaşırımda noktadan biraz büyük lekler oluşuyor şuanda idrarımda yanma vs yok daha öncede idrar yapamama idrarda aşırı yanma gibi bir durumlada karşılaşmadım sadece hatırladığım kadarıyla birkaç defa idrar yaptıktan sonra yanma yaşamıştım ama bu durumlar hiç bir zaman uzun sürmedi ilaç kullandıktan sonra 2 gün kasıklarıma hafif hafif ağrılar girdi ve şimdide bazen penisimin ucunda kaşıntı hissediyorum maximum 5 6 saniye sürüyor bazen cinsel organımın olduğu bölgede maximum 4 5 saniye süren aralıklı ağrılar hissediyorum ama bunlar nadiren oluyor mesela bugun hiç ağrı felan girmedi . doktor İdrar Tetkiki ( tam otomatik idrar biyokimyasal ve mikroskbisi ) testi yapmıştı içinde ürobilinojen -glukoz -billirubin- keton -dansite -ph -protein-nitrit var hepsinin değeri normal sadece dansite 1005 olarak sınırda diğeri ise idrar tetkiki ( tam otomatik tarama amaçlı ) bunda ise lökasit hücresi-eritrosit hücresi-trible fosfat-urik asit kristali-hyalen silendir-yassı olmayan epitel-yassı epitel-maya-caOxd Kristali-CaOxm krsitali var burda ise değerlerin hepsi 0 sadece 2 adet lökasit hücresine rastlanmış 0-5 arası zaten normalmiş şimdi benim anlamadığım nokta benim 8 ay önce yaşadığım bu durumdan bel soğukluğu klamidya kapmış olsaydım idrarımda şuan çıkmış olmazmıydı en basitinden lökasit hücreleri fazla çıkması lazım değilmiydi ? gerçekten zor durumdayım birde sürekli aklıma şu geliyor acaba 8 ayda benim vücudum bu bakteriyi aldıysa bile acaba 8 ayda bu virüsü öldürdüde acaba 8 aylık süreçte bende prostatite felanmı sebep oldu acaba ? aklıma bu soruda geliyor lütfen bilgilerinizi paylaşın çok zor durumdayım çok bunaldım .

Cevap ( 8 )

  1. gonore
    5 yıl önce

    kardeşim aynısı var bende....2 kez tedavi oldum.. doktora gittim 2 hafta bekle test olcaksın dedi.. gonokok bulunamadı sürüntüde.. ereksiyon olunca akıntı geliyor şeffaf ve yapışkan bende de...şimdi mikoplazma ve klamidya pcr sonucu bekliyorum.. aynı testten 13. günde olduğum da gonokok çıkmıştı.. haftaya bi daha olcam gonokok gene çıkmazsa gonoreden kutulmus olcam.. Ancak prostatit olmus olabiliriz...İnşallah xamanla azalır...

  2. gonore
    5 yıl önce

    mailin varsa yaz iletişime geçelim ya da telefon nonu yazıyla yaz

  3. Pişmannn00
    5 yıl önce

    genore bu genore ve klamidya virüsü idrar kültüründe ortaya çıkarmı acaba ? yukarda belirttiğim testlerde bu virüsün çıkmama ihtimali varmı ?

  4. gonore
    5 yıl önce

    hayır çıkma

  5. Pişmannn00
    5 yıl önce

    peki idrar kültüründe çıkarmı bu genore ve klamidya ?

  6. gonore
    5 yıl önce

    mail şifrelerimi hatırlamıyorum... yeniden mail alıcam bekle

  7. gonore
    5 yıl önce

    çıbuk sokup sürüntü alınması lazım gonore için.. klamisya pcr yaptırman lazım

Cevap yazmak için yapınız.