bakın arkadaşlar burda hepimiz belli dönemlerden geçtik hepimiz fobik olduk korktuk araştırdık. brn bu test sürelerinş çok araştırdım özetlemek gerekirse ilişkiden en erken en sağlıklı sürede sonuç istiyorsanız 21. günden itibaren combo test olabilirsiniz. combo testlerin en sağlıklı antijen yakalama süresi 3 ile 4 hafta yanş 21-28 günler arası.pekş 28 den sonrs yakalanmaz mı evet yakalanır ancak uzmanların araştırmaları sonucu 28. gündem itibaren vücutta antikorlar oluşmaya başlar. bu sebeple antikorlar antijenş baskıladığı için antijenler ölçülemez. peki antikorlar ne zaman ölçülmeyr başlar. onun da süresi cdc dsö bir çok ab ülkesinin araştırmalarına göre antikorlar 6.hafta ölçülebilir düzeye gelir. bu sebeplr 4. nesil combo testi olursanız 6. haftada çıkan sonuç %95 doğrudur değişmesi beklenmez 8. hafta %99 değişmesi beklenmez. hatta birleşik krallık sağlık kuruluşlarına göre 8. hafta kesindir. cdc6. hafta kesindir ancak her halükarda 90 da teyit rttirlmesi lazım. özetle 6.haftadan itibaren alacağınız sonuç değişmex lakin ben dahil kimse bu verilere dayanarak bu sonuçlara güvenemiyoruz.

Cevap ( 7 )

  1. Bazz
    5 yıl önce

    Aynen öyle ben ilk ag/ab yi 29 da yapmıştım.21-28 diyosun ya 29 problem olmaz insallah

  2. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Bu kemilum vb testi 43 de olsak sonuca güvenebilr miyim peki

  3. cigo6141
    5 yıl önce

    42. günden sonra 3. nedil elizabın bile güvenirliği %95

  4. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Arkadaşlarr architect plus marka cihaz hakkında bilgisi olan

  5. gonore
    5 yıl önce

    4. nesilcihaz

  6. Hiçolanadam
    5 yıl önce

    Bro ben bunda 28 ve 35 te bi de az önce 43 te yani kan verdim. 28 ve 35 negatif birazdan çıkacak sonuca güvenebilir miym acaba

  7. ozzzy
    5 yıl önce

    Gonore kardesim sana bir sey soracam bende wbc dusuklugu cikti.... 3 hafta once normaldi... cumartesi hemogram tahlili yaptirdim dusmustu. . Varmi herhangi bir bilgin. Korkulacak bir sey varmi?

Cevap yazmak için yapınız.