Merhaba , benim iliskim bundan 83 gun onceydi , iliskimde oralda olmak uzere anal ve vajinalda korundum ama kondomun lateks olamamasi gibi durum varmis ve ben o an hatirlamiyorum bunun uzerine ankarada hiv duo 32 gun test oldum sora 42 gun eliza testi oldum fakat anikor ve antijenin kaybolmasi gibi bi durum soz konusu olabilir mi dusuk bi ihtimalse tekrar test yaptirmama gerek var mi ki 90 yaptirip konuyu kapatacagim ins .. Dusuncelerini bekliyorum , tesekkurler ..

Cevap ( 21 )

  1. arrogant
    7 yıl önce

    antikor kaybolmaz zira daha oluşmaya başladı 90. günü bulur kesinlik için. Evet kondom lateks olmalı ama son dönem markalarının ki isim vermeyim iyileri latekstir. sorunu olmaz. ama lateks olması önemlidir evet.hiv olduğunu düşünmüyorum duo testi negatif ise sıkıntı yok. fakat 90 dan sonra da bir antikor testi yaptır ve konuyu kapat. geçmiş olsun...

  2. misto
    7 yıl önce

    arrogant kardeşim birşey soracağım bu hastalıklar virüs mikrop vs bunlarla savasan hep bağışıklık sistemidir degilmi hiv olması şart degil..insanın yani savunma mekanızması bağışıklık sistemidir degilmi?

  3. Fear
    7 yıl önce

    Tesekkurler cevabin icin , ins 90'da negatif gelir kapatirim hatirlisiyla ..

  4. arrogant
    7 yıl önce

    Elbette. Bağışıklık sistemimiz savaşır. Başka bir merkez yok. Zaten hiv aids e dönüşür o da bağışıklık sistemini çökertir. yani aidsten ölmez insan bağışklık sistemi çöktüğü için herhangi başka bir mikroba dayanamaz ve ölür.

  5. misto
    7 yıl önce

    bağışıklık sistemi tamamen çökerse peki ileri aids döneminde antikorlarda kaybolabilir değilmi üretemeyiceği için artık?

  6. arrogant
    7 yıl önce

    Evet ama misto sen delisin birader? AIDS olduktan sonra sana ne antikorun akibetinden :D yahu antikor savaşmak için piyasaya çıkıyor ancak HIV ile savaşacak gücü yok onun. Antşkor kaybolur ama 0.9 un altına düşmez. teorik olarak böyledir. zaten 0.00 olduğu zaman antikor ölüm meydana gelir. havadaki toz bile öldürür nerdeyse... bunları düşünme. İleri aids döneminde antikorlar tabi ki yere çakılır. bağışıklık yok sonuçta. ancak aids ve hiv dineminde alınan ilaçlarla bu farklı eşiklerde. ben şimdi senin dediğine cevap olsun diye yazıyorum. ileri aids son aşamada antikor olmaz. zaten o yüzden hafif bir soğuk bile öldürür

  7. misto
    7 yıl önce

    anladım arrogant kardeşim acabamı diyorum uzun bir süre geçti ya benim şüpheli ilişki üzerinden negatifleri de aldım ama ileri aids evresinde negatif çıkma durumu oluyormus daha önce cerrahpaşadan bir profesorle mailleşmiştim klinik belirtiler olmadan ileri aids olmaz demiş ama ne bileyim arrogant kardeşim tıbben ileri aids olan birinin kendini iyi hissetmesi belirtisiz olması mümkün olmaz degilmi kardeşim :)))

  8. misto
    7 yıl önce

    yorumlarsan sevinirim kardeşim...

  9. arrogant
    7 yıl önce

    Olmaz Kardeşim sen o belirtileri yaşamadan aids olamazsın. Yani belirti yoksa test cevap verir. testin cevapsız olduğu bir aralık olamaz. sen erken dönem ve seconder etkileri yaşamadan ileri evreye geçemezsin. antikorun sıfır olamaz. sürünüyor olurdun şu an. öksürükten ishalden kilo kaybından geberiyor olurdun. rahat ol. hiçbirşeyin yok

  10. Sebastien
    7 yıl önce

    Arragont bel soğukluğu ile ilgili soru sormuştum yorum alabilir miyim rica etsem ve frengi

  11. misto
    7 yıl önce

    sağol arrogant kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)) uzun zamandır grip olduğumu bile hatırlamıyorum geçtim ishali falan allah korusun..takıntı haline getirdim sanırım bu işi fobi oluştu bende..

  12. freiburger
    7 yıl önce

    Sayin Arrogant cok tesekkur ederim.Bunlari,sitedeki uyelere anlatmakta oldukca zorlanmistim ve kendimi inandiramamistim.Dolayisiyla sizin uzman gorusunuz ile bildiklerim teyit edilmis oldu.Umarim diger uyeler bundan faydalanirlar.Saygilarimla

  13. arrogant
    7 yıl önce

    misto takıntı o. ruh hastası olursun yapma bunu kendine ;) fobidir o fobi... psikiyatri uzmanına görün aklın adeğişik şeyler geliyorsa tamam :)

  14. freiburger
    7 yıl önce

    Yanlis yere yorum oldu kusura bakmayin:)))))))

  15. arrogant
    7 yıl önce

    Saygılar benden freiburger. Sağlıcakla kal.

  16. Fear
    7 yıl önce

    Peki arrogant , allah korusun 90 da pozitif cikma ihtimali var mi , yabanci sitelerdeki doktorlar ben gormedim daha diyor ? Birde benim ilk gunden beri lenflerim sisdi simdi indi sayilir , doktor ole bise olsa testde cikardi diyor ?

  17. arrogant
    7 yıl önce

    tam 90. gün tabii ki olabilir ancak ben de sanmam. 90 dan azıcık geçmeli. lenfler hemen ilk gün şişmez! o başka bir enfeksiyon veya başka bir belirtidir. doktorun haklı.

  18. Fear
    7 yıl önce

    İnsAllah negatif gelir , o zaman 91'de yaptirayim .. Peki endise etmelimiyim kondomun markasi okeydi bu arada ..

  19. misto
    7 yıl önce

    arrogant kardeşim bu sitedeki herkesin psikaytriye gitmesi lazım ozaman :) yeni üye olmussun takıldıkça forumda görüceksin zaten neler çıkıcak karsına ne sorular gelicek :)))

  20. misto
    7 yıl önce

    20 kere test yaptırıp hala kapatmayan war konuyu :)))

  21. misto
    7 yıl önce

    yalnıs duymadın tam 20 kez eksik yada abartmak için fazla söylemedim..

Cevap yazmak için yapınız.