Ben baska sebepten dolayi devlet hastanesinde kan tahlili vermistim sıkıntım şu ki hemsirenin benden onceki kisiye kullandigi iģneyi banada soktuğunu düşünüyorum çünkü hemsirenin igneyi degistirmedigini düşünüyorum olaydan 58.gün sonra anti hiv testi oldum negatif çıktı şimdi 90.gündeyim haftaya randevum var enfeksiyon hastalıklarında yine test olacağım bu süre zarfinda 1 ay gecmeyen burun akintisi yutkunmada zorluk yasadim ateşim çıkmadı ishal olmadim lenf bezlerinin siskinliginden emin degilim belli ediyor mu lenfler sisince ben anlayamadım şimdi sizin gorusunuz nedir biraz yardimci olur musunuz

Cevap ( 7 )

  1. arrogant
    7 yıl önce

    Dostum hemşire iğneyi değiştirmiştir mutlaka. Yeni yöntemler ile iğnenin girdiği dış kap aynı, ama iğne sürekli değiştirilir. Bu biraz kuruntu gibi geldi. Lenf bezleri şişer. En az iki yerde. Kulak Arkası çene altı boyun altı koltuk altı. Bunları hissedersin. Onun dışında mevsimsel geçişlerden dolayi burun akıntısı olabilir. Telaş yapmamak lazım. Anti hiv testleri nin üzerinden en az 3 ay geçmesi gerekir. 60. Gün testi onemli değil o yüzden yeni teste gir bakalım. Sanmıyorum hiv çıkacağını. Ayrıca ateş yüzde 90 in üzerinde ihtimalle gördüğümüz ve beklediğimiz bişi. Sonuçları bildir. Bence negatif. Rahat ol...

  2. misto
    7 yıl önce

    arrogant kardeş ona ne dersen de arada bir aynı soruyu sorar :))) bizim dilimizde tüy bitti anlata anlata...

  3. misto
    7 yıl önce

    kirli iğne muhabbeti burda bir kaç arkadaş daha war yapan ne dersen de 3.4 günde bir sorarlar test yaptırmaya giderler falan :)))

  4. arrogant
    7 yıl önce

    Misto, korku ve utanç hayattaki en berbat duygulardir. Bize yaptiramayacagi şeyler yoktur bu duyguların. Olabilir. Herkes derdini Yazmalı rahatlamali. Korku olmasa neden yazsın ki. Anlayışli olmak lazım ama dediğin gibi kuruntu olduğunu da söylememiz lazım. Hasta veya korkulu insan vicdan azabı çeker, utanır sıkılır, ölümü düşünür. Rezil olma halini hayal eder. Boşver. Herkes yazacak derdini biz de Ulusal kardeşler olarak yardımcı olacağız. ;)

  5. YARDIM LÜTFEN
    7 yıl önce

    İlk gittiğim doktorda inanmak istemedi böyle biseye imkan vermiyorum dedi :) ama bilmiyorum cok takıntılı biriyim herseyden nem kaparım lenf olayına gelince kafamı arkaya dogru eydiğimde sol kulağımın arkasında bi şişlik meydana geliyor bastırınca içeri kaçıyor bilemedim acikcasi haftaya kısmetse ak mı kara mı ortaya cikar umarim negatiftir stresliyim ve konsantre olamıyorum hic biseye unutkanliklar başladı iyiden iyiye :)

  6. misto
    7 yıl önce

    kardeşim türkiyede 20 bin hivli war nüfusumuz 80 milyon kişi türkiyede..sen hastehaneye gidiceksin o zamanda aynı yerde senden önce kan weren kişi hivli olucak hadi onu geçtim hemşirenin dalgınlığına gelicek ve o igneyi sendede kullanıcak yani böyle birşey yaşanırsa bu tamamen kadere inanırmısın bilmiyorum ama kaderindir kardeşim bu virüsü kapıcağın..allahın takdiridir yani anlatabiliyormuyum :))

  7. arrogant
    7 yıl önce

    Sıkıntı yok bence ama baktır testlerini yaptır dostum.

Cevap yazmak için yapınız.