dostum selamlar. 19-Mavi lav kargo test vidas duo negatif. 32-ege ünv.hast.anti hiv negatif. 45-biolab combi test negatif. 70-ege ünv.hast.anti hiv negatif 90-ege ünv.hast.anti hiv negatif. vidas duo negatif. 125-biolab combi negatif 145-ege ünv hastanesi anti hiv negatif. beliritiler var (saçta dermatit...) kulak çınlaması vs.. yeni test yaptırmama gerek var mı

Cevap ( 3 )

  1. arrogant
    7 yıl önce

    Saçta dermatit ve kulak çınlaması hiv ile Akalali değil. Testlerin negatif. Bence gerek yok. Sebep başka. Saçta dermatit kullandığın şampuan, sigara, karaciğer enzimleri, yağı, vücut yağ endeksi, saç bakimsizligi, saç köklerinin yeterince beslenmemesi, tuzlu şampuanlar, sık yıkama, el ile tahriş etme, oynama, saçı yıpratma ile ortaya çıkar. Dermatit budur adını doğru söylüyorsan. Kulak çınlaması için de bir kbb uzmanına görün. Odyometri ve dobler testi ister. Bi inceler. İşitme kaybı olabilir yada hiçbişey bulamazsa nöroloji ye gonderir. O da kulağa baskı yapan bir kitle vs bişi arar. Tamamen alerjik de olabilir. Su kaçırmış da olabilirsin. Dermatit ve çınlama bununla ilgili değil. Testler negatif. Yeni teste de gerek yok... ;)

  2. Hakan81
    7 yıl önce

    Sağılasın çınlama 2 aydır mevcut işitme testi yaptılar problem yok dermatiti de dermatolog teşhis etti strese bağladı

  3. arrogant
    7 yıl önce

    O zaman sıkıntı yok dostum. Çınlama su girmiş olabilir. Baskı mevcut olabilir. Kualginin tarafina yatıyor olabilirsin sürekli. Aynı tarafla cigniyor olabilirsin sürekli. Çok telefon görüşmesi oluyor olabilir. Kulaklık ile uzun süre yüksek ses bişiler dinliyor olabilirsin. Olabilirsin de olabilirsin. Ama hiv olmaz. Dert etme. Geçmiş olsun.

Cevap yazmak için yapınız.