Arkadaşlar escortun vajinasına yaptıgım oral ilişki için ilişkiden önce benim ağzımı muayene etmiş olan doktor akrabamın ve bugün görüştüğüm enfeksiyon hastalıkları doktorunun önerisi üzerine konuyu kapattım dedim (herhangi bir test olmadım ve daha 2 gün oldu) ama kafamın içinde iki kişi var gibi. Bazen diyorumki kral sal bi kendini yok bişey, bazende diyorum ulan ya kadın hiv pozitifse ya ağzımda biyerde benim farketmediğim bi yara varsa. Kaygıya düştüğüm zaman acayip darlanıyorum ateş basıyor beni. Bugün akşam namazından sonra camide hocayla konuştum dedim hocam ben tövbe etmiştim tövbemi bozdum ilk tövbe ettiğimde çok pişmandım yine çok pişmanım ama tövbe etmeyede yüzüm yok resmen. Allaha söz verdim yapmayacağıma dair, yine yaptım. Dedi Allah affedicidir birdaha tövbe et Allahtan af dile dedi. Biraz olsun rahatlatıyor beni böyle stresli şeyler yaşarken Allah'a yönelmek. Çok korkunç bu stres yav ailemin tek çocuğuyum üniverste okuyorum, çok şükür derslerimde baya iyi. Bu yola niyemi düştüm? Aslında haklı hiç sebebim yok sırf keyif yani nefsime yenik düştüm gaflette bulundum Allah affetsin. Tutabileceğimden emin olmadığım müddetçe birdaha Allah'a söz vermeyeceğim. Çok saygı duyduğumuz insanlara bile verdiğimiz sözü tutmazsak hani mahçup oluruz ya, ben Rabbime verdiğim sözü tutmadım ah benim boş beleş kafam. Yarın hastaneye gidicem pep tedavisi için ilaç fiyatları çok yüksek çıkmazsa garantiye almak istiyorum kendimi, çok yüksek çıkarsa ki internette baktığım kadarıyla 1600 liraya kadar çıkabiliyor ilaçların fiyatları, ben böylr bir maliyeti kaldıramam. Allahın izniyle inşAllah uygun fiyatlı olur ilaçlar ve inşAllah ben sağlığıma ve huzuruma tez vakitte kavuşurum. Hatanın neresinden dönsek kârdır, kırk kere geri dönsekte doğru olan kapı yine tövbe kapısı, yine Allah yoludur yani ben buna inanıyorum tabiiki herkesin inancı kendine o ayrı. Hepinize iyi geceler, umarım yarın hepimiz huzur ve şifa buluruz.

Cevap ( 5 )

  1. okocha9
    5 yıl önce

    Canini sikma kanki iki doktorda sikinti yok demis daha nolsun..sen daha iyi bilicek degilsin ya..pep oyle herkese vermiolar doktor gerekli gormezse vermiyor..boyle yaparak icinden cikamazsin..oralla bende ne duydum ne gordum bulasma oldugunu..agizinin icindeki tukuruk sivisi hiv virusu varsa onu olduruyor..yabancilar oralda risk yoktur diyor forumlarda yabanci doktor sitelerinde..rahat ol telas yapma..insan oglu sasar beser bende tovbeliydim ama bir anlik birsey basiretim baglandi resmen ne oldugunu anlamadim bile sonra dedim ki ben ne yaptim..herkesin basina geliyor onemli olan hatalardan ders cikarmak..hayirli geceler

  2. Merhaba07
    5 yıl önce

    Sanada ortak çok teşekkür ederim yarın bi gideyimde tekrar doktora artık Allah'a emanetiz yapcak bişey yok onun takdiri... Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

  3. Ruro
    5 yıl önce

    Merhaba07,kardesim sikma canini vijina ya oralden oyle hiv kapmak okadar kolay deil okachanin dedigi gibi hiv tukuruk hiv virusunu öldurur kana karismasi icin pek zamani yok gibi hiv degilde sana hpv bulasma olasiligi yuksek vajina yalamada sikinti o kadinlarin cogunda vajinal hpv var bide hepatit bulasabilir hepatit b asin var ise sikinti yok hepatit c icin gereken zamanlarda test yaptirmak gerek hiv den korkmana gerek yok ulkemizde cok yaygin degil benim gibi taylandli hatuna neredeysi sapkasiz 2 saat kaydim ve hala negatif sonuclarim kalbini ferah tut sen yanlis yapmadin tövbeyi bir gunah cikarma olarak kulanmana gerek yok bende Allaha sukur muslumanim Allah seni inandirsin hastaliktan korkmasam her gun ayri bir hatunla iliskiye girerim;))sikma canini biseyin yok.

  4. Merhaba07
    5 yıl önce

    Ben böyle meselelerde biraz şanslı insanımdır bin şükür Rabbine. Çok ilginç belalar açarım kendi başıma ama genelde burnum bile kanamadan kurtulurum daha doğrusu Allah korur beni genelde. Bir kaç kere ölümden döndüğüm oldu çok milimlik, saliselik şanslarla. Allah'ın mucizesi işte o istemezse yaprak düşmez. İnşAllah bu meseledede korur beni Rabbim. Daha doğrusu inşAllah hepimizi korur Allah. Hepinize iyi akşamlar.

  5. Merhaba07
    5 yıl önce

    Desteğin için teşekkür ederim Ruro. Bencede fazla korkuyoruz hepimiz çok yaygın olan çok olası olan bi hastalık değil sonuçta bu. Öte yandan kolay kolayda bulaşmıyor piyango gibi resmen belli olmuyo tek sıkıntı o zaten belli olmayışı. Test güvenilirliği için belli bir süre beklemek gerekmese bukadar fobi oluşmaz sorun beklemekte neyse iyi akşamlar tekrardan herkese

Cevap yazmak için yapınız.