ben fobik mi oldum ne yapmam gerek? psikolojim mi bozuk? bundan 4 ay önce yani daha doğrusu ağustos ayında bir ilişkim oldu 7 ağustosta. yatak çarşafı temiz kansız görünüyordu. neyse hayat kadınıydı ama korundum prezervatif kullandım. kesinlikle oral yaptırmadım. ama kuyruk sokumumdaki açık yarayı unuttum ve yatakta oturdum kesinlikle öpüşmedim galiba omzunu öpmüştüm onu hatırlıyorum. ilişkiden bir kaç hafta sonra 6 eylülde elisa testi yaptırdım doktor bir şeyin yok sadece anemisin kolesterol var dedi. ama hep korkuyorum. lütfen beni aydınlatın. ana hiv bulaşmış olsaydı yada bulaştıysa neler yaşardım neler olurdu? nerede araştırdıysam şimdiye hasta yatakta olman gerekiyordu diyor. 2 ekimde kulağım çok acıdı yüz felci oldum ama geçiyor şu anda. nerede araştırdıysam alakası yok diyorlar. doktor da gripten dedi. çarşaftan bulaşır mı? korundum tamamen bulaşır mı? vajinadan çıkan kondomu düzeltmek için elledim bulaşır mı?

Cevap ( 13 )

  1. BRANDON1
    5 yıl önce

    Bak kardeşim.. buradaki insanlar senin profiline girip aynı sonuyu defalarca binkere sorduğunu görebiliyorlar.. sen ise hiç zahmet bile etmeden kopyala yapıştır ile soruyu tekrar tekrar soruyorsun.. şimdi sana küfür ederdim ama seviyemi ve beyefendi kimliğimi bozmak istemiyorum.. fuck you get out here!

  2. temun123
    5 yıl önce

    ya beni bir kendime getir o zaman. lütfen bir şey söyleyin kendime geleyim.

  3. BRANDON1
    5 yıl önce

    İndir tumanını..

  4. okocha9
    5 yıl önce

    doktora gidip onunla konuş bence

  5. börte
    5 yıl önce

    sen kendine gelemezsin .

  6. hadyy
    5 yıl önce

    admini göreve cagırıyorum su temun123 u banlasın artık..ıyıce bokunu çıkardın bu işin dalga mı gecıyorsun bırader sen..evet çarsaftan bulasır oldu mu rahatladın mı..

  7. hadyy
    5 yıl önce

    dostum brandon nasılsın sımdı de ıngılızce mı takılıyon ne adamsın mubarek sen...:)

  8. BRANDON1
    5 yıl önce

    Millet burada ne riskli ilişkilere girmiş, anal yapmış, gagging yapmış, cum in mouthlar havada uçuşuyor, rimjob yapan yapana.. millet buna rağmen sakinliğini koruyor.. bu temun gelmiş çarşaftan bulaşır mı diyor

  9. hadyy
    5 yıl önce

    çarsaf ol emı temun:)

  10. hadyy
    5 yıl önce

    bu kesın carsafta yatmıyordur artık:)

  11. BRANDON1
    5 yıl önce

    Bence bu temun baya hard birşeyler yaşamış ama gerçek hikayesini anlatmıyor..

  12. hadyy
    5 yıl önce

    çarsaf bahane mı dıyorsun:)

  13. BRANDON1
    5 yıl önce

    Çarşafa sürtmüş.. ergenlikte biz de yapardık yastık yorgan ne varsa

Cevap yazmak için yapınız.