5-10 saniyelik prezervatif patlaması 2 kere . 104. gündeyim. 26. gün elisa negatif 50. gün elisa negatif ,sizce 90. günde pozitife dönmüştür değil mi ? Öleyim artık.

Cevap ( 11 )

  1. emree
    7 yıl önce

    Ölme dur daha isimiz var senle :)) bi test yaptir kurtul rahatlarsin

  2. misto
    7 yıl önce

    kardeşim müsait bir yerde ineyim gibi söylemissin yani ölmek bu kadar basit birşey mi bayılmak mı zannediyorsunuz ölmeyi anlamadımki :))))

  3. Kesinhiv
    7 yıl önce

    90. gün testine cesaretim yok,daha 20 yaşındaydım, belirtiler çok 2. Haftada bir günlük derin yorgunluk ve uzun süren ses kısılması ses komple yok.8. haftada kbb Doktoruna gittim reflün var dedi,ilaç verdi.Kullanıyorum hala sesim düzeldi ama arada boğukluk hala var 6. hafta sonunda hapşırma ve burun akıntısı ,2. hafta sonunda ishal ve sivilce artışı her ikisi de hala devam ediyor. ateş hiç olmadı.Ağızda oral liken planus.İlk 2 haftada ara ara akıntı ve çok acı veren kasık ağrıları kasık ağrıları bazen hala devam ediyor. Hayatım bitti.

  4. misto
    7 yıl önce

    kardeşim hikayen neydi senin?nasıl başladı herşey...panik halinde insan sağlıklı düşünemiyor birde sadece hive yorma kardeşim herşey olabilir cinsel yolla bulasan tüm hastalıkların testini yaptır..

  5. Kesinhiv
    7 yıl önce

    Yabancı kadınla korumalı ilişki genelevde .

  6. Patlakcondom
    7 yıl önce

    Doktora sormadin mi yuzde kac dogru diye??

  7. Kesinhiv
    7 yıl önce

    Öleceğim diye sormadım,ama yüzüme bakıp bende hiv olmadığını söyledi ama 1 ay sonra tekrar gel dedi.

  8. misto
    7 yıl önce

    kardeşim hiv erken tanı almanla beraber normal bir insan kadar yaşıyorsun zaten tek kombine ilaç kullanımı ile birlikte..he sosyal hayatın sekteye uğrar biraz stresi yorar seni bu virüsün..düzenli kontroller falan sıkar kan wermek ...kendine herşeye daha dikkatli olman gerekecek yaşadığın sürece..başına bela almış alıyorsun kardeşim açıkçası ölmüyorsun kronik rahatsızlık olarak geçiyor zaten artık...

  9. Kesinhiv
    7 yıl önce

    Benim durumum için ne düşünüyorsun misto ?

  10. misto
    7 yıl önce

    90da git kardeşim işte her ihtimale karsı testini ol kardeşim 10 saniye sürmiycek bir deri teması yasanmıs çok şansız biri olman gerekiyor bulas olması için...

  11. Kesinhiv
    7 yıl önce

    Ama belirtilere göre hivim ve testler yalan söylüyor değil mi ?

Cevap yazmak için yapınız.