Amerikanin ünlü doktorları bizim doktorlar gibi cvp vermiyolar detayina kadar söylüyorlar tabiki bedava değil soru başına 25 dolar para aliyorlar bizim paramizla ortalama 200 tl :):)

SORU?? 10 Ekim'de bir kadınla korunmasız seks yaptım. Onun dönemindeydi ama sonradan anlayamadım. Labcoro'dan 7 Kasım'da bir HIV Gen 4 testi yaptırdım ... sonuç reaktif değildi. Muhtemel maruz kalmayı takiben 2. hafta hakkında semptomlara başladım. Kasık, koltuk altı ve boyun, yorgunluk, terleme, sıcak ve soğuk hissi, titreme, boğaz ağrısı, vücut ağrıları etrafında ihale ve boğaz lenf düğümleri. Şiddetli eklem ağrısı, kas ağrısı ve güçsüzlüğü, iştahsızlık, boğazda sert boyun, yan ağrısı, ayaklarda deri soyulması, ayakların üstünde döküntü, avuç içlerimde birkaç nokta, baş ağrılar, soğuk algınlığı gibi belirtilerim var. , her yerinde boğaz ihale lenf düğümleri, yorgunluk. Ekspozisyondan yaklaşık 2/3 ay önce birkaç tane steroid atım vardı. Aynı zamanda, yaklaşık 2 ay boyunca olası ekzompozisyona yol açan 20mg prednizon alıyordum. Yaklaşık 2 hafta önce taramayı başlamıştım. Aynı anda günde iki kez colcyrs kullanıyordum ve birkaç gün önce almayı bıraktım. Mart / Nisan ayları arasında da 3 adet Cosentyx çekimi yaptım. Psoriatik artrit ve gut hastasıyım. İlaçların testin antikor kısmını etkilemiş olabilir mi? Prednizonun bunu yapabildiğini ve kandaki HIV virüsünün miktarını düşürdüğünü okudum. Görünüşe göre colcrys de bağışıklık sistemini etkiler. Test ettiğimde semptomlarım vardı, bugün daha da kötüler. Test sonuçları üzerinde ne gibi bir etkisi vardı? İkili testin antijen kısmı ne kadar doğrudur? Aynı gün bir grip testi yaptırdım, bu da negatifti. Gen 4'teki 4 hafta negatif ile nerede duruyorum? Çok kötü bir his var! Olumlu olduğumdan eminim. Değerlendirmeniz lütfen.
3 hafta önce 216 okunma Psiko076034 Şikayet

Cevaplar

  1. Psiko076034
    Psiko076034 | Soru sahibi
    3 hafta önce

    Doktor Cevabı Dikkatlı Okuyun Ben 10 defa okudum :).......: İngilizceForuma tekrar hoş geldiniz, ama gerekli olduğunu düşündüğün için üzgünüm. Yaklaşık 3 yıl önce üç konuda, temelde aynı durumun burada çözüldüğü geniş ve ayrıntılı tartışmalar vardı. Görünüşe göre bu yeni bir olaydır, ancak tüm bu sorular sorulmuş ve cevaplanmıştır. Bu nedenle, yorumlarım kısaca; Daha fazla ayrıntı için önceki konuları tekrar okuyun. 1) Test, mümkün olan en son maruziyetten sonra yeterince uzun bir süre yapıldığı sürece, antijen-antikor (AgAb, 4. nesil) HIV kan testleri ile yanlış negatif sonuçlar diye bir şey yoktur. Bu süre 6 haftadır (önceki sorularınızda tavsiye ettiğimiz 4 haftadan daha uzun süre); Fakat 4 haftada bile testler infecitonların% 98-99'unu tespit ediyor ve 7 Kasım'daki olumsuz sonuçlarınız çok güçlü bir güvencedir. Testin antijen kısmı, antikor olarak eşit derecede güvenilirdir. AgAb testlerinin önceki konularınız sırasında nasıl çalıştığını tartıştık. HIV'i birkaç haftadan daha uzun bir süreye sahip olmak ve kanda saptanabilir antijeni veya antikoru olmamak mümkün değildir. 2) Semptomlar HIV kaynaklı ise, test HER ZAMAN pozitiftir. Bu nedenle, negatif test sonuçlarınız HIV'in semptomlarınızın nedeni olmadığını kanıtlar. Her durumda, tanımladığınız belirtiler akut HIV için tipik değildir. 3) İmmünsüpresif ilaçların HIV AgAb testlerinin güvenilirliği üzerinde hiçbir etkisi yoktur; ve kesinlikle günlük 20 mg prednizon ile ılımlı bağışıklık bastırılması. Aynı durum Humira ve Cosentyx gibi sitokin inhibitörleri için de geçerlidir. Hala daha fazla güvenceye ihtiyacınız varsa, son yeni partnerinizle konuşmanızı ve HIV için test edilmesini istemenizi tavsiye ederim. Eğer olumsuz olursa, enfekte olmadığınızı bileceksiniz. Umarım bu, sizin için şeyleri halletmeye yardımcı olur. Bir şey açık değilse bana bildirin. Ancak, daha önce burada veya önceki konulardaki soruları sormaktan kaçının. Teşekkürler! HHH, MD --- --- H. Hunter Handsfield, MD H. Hunter Handsfield, MD 6 gün önce Eşinizin menstrüel kanına maruz kalma hakkında yorum yapmayı unuttum. Menstrüasyon sırasında seks yapmak, kanla temas etmemekle karşılaştırıldığında çok az risk taşır veya artmaz. Bunun nedeni, kandaki virüs konsantrasyonunun tipik olarak genital sıvılardan daha yüksek olmamasıdır. Not:(bir Daha Oku Dalyarak)

  2. Psiko076034
    Psiko076034 | Soru sahibi
    3 hafta önce

    Adamların forum resmi forum galiba neüdü beliraiz değil yani bakasana adam 3 yıl öncede aynı durumdan soru sormuş 3 yıl geçmesine rağmen adamın eski sorularını inceliyip cevap vermiş yani anlıycanız ince elemiş sık dokumuş

  3. Psiko076034
    Psiko076034 | Soru sahibi
    3 hafta önce

    Lan bazen düşünüyorumda adam 4 hafata %97 diyor 6 hafta kesin diyor a.q ben 9 ay olmuş gerçektwn akıl işi degill bu mübarek günde töbe töbe

  4. Psiko076034
    Psiko076034 | Soru sahibi
    3 hafta önce

    Sabah sitede kimse yok kendi kendime konusüyorumm harbi güzel oluyorr neyse la sitenin gereksiz yöneticisi millete yardımcı ol eskiden her soruya bakardın yönetici oldunn bi tarafın tavan yaptı siteye girmez oldunnn millete 90 gün kesin diyim kendisi 1 yıl yapan yöneticisi olan siteden ne beklenir a.q neyse bak hayırlı bir iş yaptım sakın beni engellemeyinn küfr ederimmm şaka maka bi yana bu selciero çok iyi adamdır zamaninda bize cok yardimci olduu

  5. Hayrettin
    3 hafta önce

    Siktir ya psikocum

  6. Hayrettin
    3 hafta önce

    Sana cevap vermiyorlar oglum neyine versinler 10 ay olmus

  7. panikkk
    panikkk | Uzaklaştırıldı
    3 hafta önce

    Kanka bu sorunun adresini yazar mısın

  8. jayjay
    3 hafta önce

    Sen kafayı sıyırmışsın

  9. erayfobi
    3 hafta önce

    Biz de diyoruz bunu bu sitede ilk ay cogu yakalanir 45 combo icin sondur 90 tegittir diye ama sen anlamiyorsan ne yapalim.

Cevap Yazmak İçin giriş yapmalısınız

Giriş Yap Üye Ol