Günaydın arkadaslar 2.5 ay evvel hayat kadini ile bi iliski yasadim . Dünde doktora gittim yan etkilerim cok fazla cunku gidilmeyecek gibi degil herseyi anlattim testleri yapti vdrl tphia hiv hepatit 4. Nesil hepsi negatif . Genel bi tarama yapmis bunlar disinda onlarda sukur iyi . Suan da gozuken bisey yok 73 de test oldum dün sanırım 73 dü . Neden ben bu yanetkileri goruyorum midem bulanniyor basim agriyor ishal oluyorum bogazim berbat dilim berbat dis etlerim oyle .. anlamadim ciksa cikarmiydi 4. Nesil hiv duo hem antijen hem antikor baktirdim . Yani pencere donemi felanmi bukadar belirti verirmi ? Psikolojikmi ? Lutfen yorumlarinizi bekliyorum tecrubeli arkadaslarim . Allaha emanet olun

Cevap ( 5 )

  1. Mst
    5 yıl önce

    Yağız hocam tam bilgili kişileri etiketlemişsin. Onlar emin ol çoğu doktor dan daha bilgili. Onlar sana gerekeni söyleyecekler. Ama emin ol hocam 73 te yaptırdığın 4 nesil test dönmez. Dönmez.... Dönerse dünya tarihine geçersin....Bu arada senin yaşadığın belirtileri burada yaşamayan yok neredeyse...Hepsinin piskolojik olduğu nu belli bir süre sonra inşallah kabullenirsin. Benden tavsiye. Yukarıda etiketlediğin kişilerin sözlerine güven... Hadi geçmiş olsun.

  2. alfonso
    5 yıl önce

    Geçmiş olsun kardeşim testin daha dönmez. Mst doğru söylemiş. Psikolojik bir çoğu.

  3. Afat
    5 yıl önce

    Tamamen negatif arkadaslar sımdı hıv bulas olmussa saten 28 de yapılan 4. Nesıl teslerı nde ortaya çıkar 73 gun cok guzel bır sure yeterli saten tarama teslerı nde bır sıkıntı soz konusu degil bu yasdıgınız rahatsızlıklar baska bir durumdan kaynaklı dır yoksa oldugunz tarama teslerınde ve 4. Nesıl teslerı nde bır tehlikeli durum habercisi olurdu fakat ınsanlar daha anlamakta güçlük çekiyor sanırım Evet bazı rahatsız lıklar var ılk evrede ortaya cıkan nedır bu grıp nasıl anlarız normal insanlar grıp oldugunda en fazla 14 gun sonra ıyılesır bulas olmussa bu grıp1 ayı bulur gecmesı ısaret bu ha hemen panıge kapılmayın olmayada bılır ılk evrelerde pek belırtı vermez Kısı bulas olmus haberı yok ve aradan 10 sene gecmıs ıste ozamam ISALLER BAS AGRİSİ YUKSEK ATESŞ LENF BEZLERİNİN SISMESI TERLEME VUCUTTA CURUGE BENZER YARALAR LEKELER OLUSURRR hıv bulas olmus bır kısı 2 sene sonra tesadüfen kan verirken ortaya cıkmıs ve bu ınsan hıcbır hastalık gecırmemıs 2 sene boyunca Ozetle son olarak 4.nesıl testleri egerkı bulas olmussa 28 de muhakkak yakalar

  4. abone55
    5 yıl önce

    olsaydı muhakkak cıkardı.senin sonucun daha degismez ama prosedür geregi 90.gün hiv testini tekrarlamanı tavsiye ederim.tekrar söylüyorum degismez ama sen 90 da tekrarla hiv testini.

  5. hadyy
    5 yıl önce

    psikolojik o.kafanda kurdugun ıçın.bunyen tepki veriyor dogal olarak.test sonuçların ne çıktıysa onemlı olan o dur.bı daha da dikkat et bence.

Cevap yazmak için yapınız.