Merhaba 70 gün evvel hayat kadiniyla iliski yasadim 1. Aydan sonra bir çok etkii bir arada gördüm yara faranjit agiz kurulugu ates ishal kusma sanki bi an da saldirdilar cok sukur bazilari gecti suan bulanti ve döküntülerim devam ediyor . 63. Günde hepatit ve hiv testi yaptirdim mavi labda hiv testi duo imis hem antijen hem antikor sonucu geldi negatif . Gordugum yanetkiler hala devam ediyor . Hivle alakasi varmidir ? Tekrar test oluyummu ? Aldigim sonuç netmidir ?

Cevap ( 5 )

  1. Mst
    5 yıl önce

    Geçmiş olsun Alican. Belirtileri bir kere unut. 63.gün yaptırmışsın testi. 4 nesil test. Doğruluğu :99 küsür. Yani negatif sin. Ama bazı durumlarda ( kanser tedavisi gören kişi vs) antikor geç oluştuğu için 90. Gün bir test daha yaptır. Sadece kafan rahat olsun diye. Çok geçmiş olsun.

  2. selciero
    5 yıl önce

    Aslına bakarsan aldığın sonuç nettir . Değişmesi beklenmez hiv için . Ama dünya saglık örgütü 90 da teyit testi ister . Hepatitler için 6. Ayda test olup konuyu kapatabilirsin . Hep c cinsel ilişkiyle kolay kolay geçmez . Hep b de muhtamelen aşın olabilir .

  3. Mst
    5 yıl önce

    Benim hikayemi bi oku istersen yaşamadığım belirti kalmadı.

  4. Mst
    5 yıl önce

    Selciero hocam maşallahın var. Yatarken de burdaydın sabah kalktım yine buradasın. Her şey için teşekkürler hocam. Allah yardımcınız olsun.

  5. alican
    5 yıl önce

    Tesekkur ederim arkadaslar 90 da oylesine bi test yaptirayim ozaman yasadigim belirtiler ya psikolojik yada baska bisey onun icinde bi doktora gidecektim . Doktorda demisti hiv degil diye 50 de yaptirdim hastanede olsa bile cikardi demisti

Cevap yazmak için yapınız.