Merhaba 66 gün evvel sadece korunmali oral bi iliskim oldu hayat kadiniyla ama kendisi takti takarken prezervatifi felan gormedim ortamdan dolayi birazda alkolluydum . 1. Aydan sonra fenalastim agzimda yaralar var dokuntuler bogaz kurlulugu agrisi baş ahrisi dönmesi yasadim halada yasiyorum fena bir bulanti halsizlik. 61. Günde gecen hafta lab da hiv duo test oldum antikorda antijende negatif geldi . Tekrar test olayimmi lutfen iliski durumumu okuyup yorumlarsaniz sevinirim . Gordugum yan etkilerden dolayi yaziyorum.

Cevap ( 3 )

  1. Afat
    5 yıl önce

    Korumalı ılıskıde RISK faktörleri yoktur saten anlayamadığım su kadın neresıne prezarvatıf taktı kendısı taktı ama takarken gormedim gormedıysen taktığını nerden bılıyorsun acayip bir soru olmus ama korkma 61 gun 4. Nesıl testi olmussun negatif gelmıs sıkıntı yok gecıyor oldugun rahatsızlık lar hıvle alakalı degıl baska bir mikrop kaynaklı pısıkolojik durum soz konusu olabılır

  2. selciero
    5 yıl önce

    Test olmana gerek yok

  3. turko
    5 yıl önce

    İkinizede tesekkur ederim . Afat ya ortam biraz karisikti arabada oldu gelen giden o ara takti bende gormedim ama bildigim su prezervatifsiz bisey olmadi . Sacma biraz kusura bakma .

Cevap yazmak için yapınız.