Abiler 25 günün sonunda test oldum sonuç böyle diyor tekrar test yaptırmama gerek varmı allah rızası için cevap verin test anti hiv (macro) yazıyor

Cevap ( 6 )

  1. abone55
    5 yıl önce

    güzel kardeşim sakin ol.olduğun test 4.nesil mi? sonuç kağıdında yazan bu mu yoksa bu e nabız da yazan test sonucu mu? 20 gün sonra testi tekrarla,o da negatif gelirse %99 ihtimal negatifsin.son olarak da 90.gün test ol olsun bitsin.rahat ol korkma,sakin ve mantıklı kalmaya çalış.korktukça mantıgını kaybedeceksin ve iyice fobik olmaya,boş ve gereksiz bilgileri araştırmaya,olmayan şeylere inanmaya ve oldugun testlere inanmamaya başlayacaksın.bu dediklerim gerçekten olur eger sakin ve sogukkanlı kalmazsan.

  2. Ahmet8393
    5 yıl önce

    Anti hiv (macro) 0.168 yazıyor 4. Nesil olduğunu nasıl anlarız abi lütfen yardımcı ol bana

  3. Ahmet8393
    5 yıl önce

    Sonuç kağıdında ve e nabızda böyle yazıyor

  4. Melisadalina
    5 yıl önce

    Hiç bişeyin yok ahmet emin ol

  5. Ahmet8393
    5 yıl önce

    Tekrarlayın falan yazıyor 90 günde 25 günde çıkmaz diyorlar korkuyorum

  6. abone55
    5 yıl önce

    @ahmet8393 yok o zaman 4.nesil değil olduğun test.4.nesil olsaydı kağıtta '' p24 - hiv 1+2 '' şeklinde yazardı.sen özel bir laboratuvar a gidebilirsen git oralarda 4.nesil testler var zamanın da uygun, durumun yoksa,devlet hastanelerinde de var 4.nesil testler ama test olmadan önce hastanedeki laboratuvara ve doktora sorman lazım hiv testiniz 4.nesil mi diye.

Cevap yazmak için yapınız.