Arkadaşlar çoğumuz herhangi bir devlet hastanesinde test olduğumuzda anti hiv = ... bir sayı yazıyor. Bu 3. jenerasyon mu oluyor yoksa 4 mü ? Doktorlara bunu sorunca da genelde 4. jenerasyon olduğunu söylüyorlar. O halde neden sadece antikor değeri yazıyor ?

Cevap ( 6 )

  1. Senin nasıldı

  2. affrasyap
    5 yıl önce

    Bende de sadece anti hiv yazıyordu ancak doktor 4.jenerasyon olduğunu p24 antijen de bakıldığını söyledi. Bu bir çok kişinin başına gelmiş, Neden sadece anti hiv sonucu yazıyor o halde ?

  3. Mirkelam
    5 yıl önce

    Devlet hastanelerinde 3. Jenerasyon test çok nadir kaldı 3. Jenerasyon olsa bile 12.hafta garantidir (84gün) geçen yıl düzenlenen sağlık bakanlığının rehberinde bile daha önce 6 ay olan test süresi 3 e düştü 3.ay negatifsen bitti gitti konuyu kapatıp hatalarınızdan ders çıkarın mutlu mesut hayatınıza devam edin belirti önemli değil arkadaşlar lenf bezi olayına gelelim vucuttaki tüm lenf bezleri şişerse kasık koltuk altı boğaz o zaman sıkıntı

  4. Mirkelam
    5 yıl önce

    Hiv 1 antijenine bakılıyor hem bakılmadığını farzedelim doktor sana niye yalan söylesin bakılıyor diye?

  5. bilonemsekorun
    5 yıl önce

    https://www.kirmizikurdele.org/hivtesttipleri testlerle ilgili tüm sorulara cevap olacak bir yazı yazmış kırmızı kurdele

  6. affrasyap
    5 yıl önce

    Şu an zaten 90 günü doldurdum, önümüzdeki perşembe gününe randevu alabildim inşallah negatif çıkınca konuyu kapatacağım. Herhangi bir belirti de yaşamadım dudak uçuğu hariç. Bu bahsettiğim durum da 8.hafta test sonucumdu. 0.07 gelmişti ancak 4 mü yoksa 3 mü onu bilemedim. @bilonemsekorun dostum 3.jenerasyon nadir kullanılır demiş ama neticede 3 ya da 4, 90'da tekrar ettirin demiş ikisi için. Bunu biliyordum ama yine de bir ukte oluyor içimde işte..

Cevap yazmak için yapınız.