arkadaşlar hikayem belli. yurt dışında escort ile korunmalı vajinal korunmasız oral alıcı verici şüpheli temas yaşadım. 18-24. gün vidas ultra duo yaptırdım temiz geldi ayrıca 24. gün hsv lere sifiliz e anti hcv ve hbsag yani geniş kapsamlı bir paket cinsel yolla bulaşan hastalıklara baktırdım. sifiliz önce poz gelmişti ancak doğrulamada negatif olduğu anlaşıldı. o da temiz. ayrıca 32. günde gelişim lab ta combo test yaptırdım. çok şükür o da negatif. şimdi b u hepatit c olayı aklımı karıştırıyor. öçünkü zaman zaman ciğerlerimin etrafına ağrı giriyor. beni korkutuyor. mavi lab a sordum herşey temiz hepatitleriniz de dedi. hepatit b aşı değerlerime baktırdım doktor çok iyi dedi. ancak c için endişeliyim. mavi lab ısrar ediyor hepatit c ninde antijenine bakıyoruz diyor. sizin görüşleriniz neler. rapor aşağıda 24. gün test sonucu. https://i.hizliresim.com/GDW7L2.jpg https://hizliresim.com/GDW7L2

Cevap ( 6 )

  1. selciero
    5 yıl önce

    Hep c nin cinsel yolla bulaşması çok çok çok zor

  2. Yanlış01
    5 yıl önce

    Zor ama kafa karıştırıyor selciero:( birçok ihtimali düşünüyorum ve düşünmek yoruyor artık. Belirtileri atlatacağıma inanıyorum zamanla. Senin ne kdar sürede belirtilerin kayboldu.

  3. selciero
    5 yıl önce

    Ben pis fobi yapmıştım , çok araştırmanın zararları . Belirtiler 9-10 ay sürdü

  4. Yanlış01
    5 yıl önce

    Yuhhh 9-10 ay ne dostum ya. Benim şu an en büyük dertlerimden biri iştah problemim. İştahım hiç yok. İki avuç yemek yiyebiliyorum.

  5. selciero
    5 yıl önce

    Ben ciddi belirtiler yaşamıştım dostum .

  6. Yanlış01
    5 yıl önce

    Kardeş sen biliyorsun bende de ciddi belirtiler oldu. Ağız kuruluğu boğaz ağrısı kaşıntı kırmızı benekler ağızda aft eklem kas ağrısı işgahsızlık tartıldım 1 ayda 3 kilo vermişim. Her gün öıktığım merdiveni çıkarken bitiyorum gücüm yetmiyor düşün. Kaburgamın üzerindeki noktaları göstersem inanamazsın. Bunları atlatmam lazım yoksa psikolojik olarak baya yıpratıyor.

Cevap yazmak için yapınız.