bilen bilir 75 ve 5. ayda negatif duo testim var farklı labllardan. Büyük oranda arada yardım etmeye giriyorum. Inanın hala belirtilerim var ama son testten beri ok azaldı ve son dönemde başka konulara ilgimi yönelttim ve kalanlar da azaldı. Hala ele gelen lenflerim var ama artık boyun ağrılarım olmuyor şükür. İnşallah kalanlar da geçecek. Tavsiyem belirtilere takılmamanız ve bu konuyu 90dan sonra çok da uzatmamanız. Bulaş ihtimali düşük zayıf bir virüs bu. Altın sayılar 28 45 90. 45te neredeyse yüzde 100dür 90 tasdik amaçlıdır. Allah herkese şifa versin.

Cevap ( 4 )

  1. Psikolojikdeli
    5 yıl önce

    Hangi bolgede ele gelen lenf bezleri vardi.

  2. erayfobi
    5 yıl önce

    Boyun ve ense bir de girtlak hala da var hicbir belirtiye takilma. En berbat agrilarin oldugu donemde test oldum negatif aldim. Belirtiler testler negatifse kesinlikle psikolojik..

  3. Psikolojikdeli
    5 yıl önce

    Ben 24 gün pcr test yaptırdım.ertesi gün hastalandim belki sogukta vede klima carpti bilemiyorum bogaz agrisi bir ay sürdü negatif geldi sevinemedim.pazartesi 57 gün insallah yine negatif cikar.

  4. Exlo
    5 yıl önce

    Dostlarım Hale’n Boğaz ağrısı eklem ve beyaz dil gibi etkenler var bende Ş korunmasız vajinal ilişkiden sonra 14.gğn p24/hiv1/2 negatif 17.gün HIV RNA Acıbadem negatif 33.gün comvi negatif 39.gün vidas duo negatif 44.vifas duo negatif 51.hiv comvi negatif 62.elisa negatif 80 elisa negatif 90 elisa megatif ama döner diye korkuyorım İlişikiye girdiğim kişide,bizim ilişkiden sonra 50 gün sonra test yaptırmış negatif gelmiş. Napsam eray

Cevap yazmak için yapınız.