Arkadaslar bir aydir azimda aft var biri iyilesiyo biri cikiyo bu yedinci oldu hivle alakasi varmidir bunun yada baska cikan arkadas varmi cok muzdalibim bu durumdan

Cevap ( 9 )

  1. snowbros
    7 yıl önce

    Kan değerlerine baktırmalısın bence demir b12 gibi bazı değerlerin düşüklüğünün en önemli belirtisidir ağız içi yaralar aft vs...

  2. @dilara
    7 yıl önce

    B 12 dusuktu evet ilac kullandim 1 ay once

  3. emree
    7 yıl önce

    problem yapma bende de olmuştu

  4. @dilara
    7 yıl önce

    Tamam.emre tesekkurler hepinize

  5. kardelen
    7 yıl önce

    her şeyde olduğu gibi aft oluşumunda stresin etkisi çok fazla ,ayrıca ağız hijyeninin bozuk olması ve diş çürükleri de aft sebebi oluyor... bunlara baktırın devam ederse ramatoloji ye gidip behçet var mı diye araştırılmasını isteyin.

  6. emree
    7 yıl önce

    Ya kardelen ne behceti allah askina kas yapayim derken goz cikarma :) bagisiklik sistemi zayiflayinca ortaya cikiyor bende de bir ay surdu sisti falan tam bir ay sonra gecti.

  7. kardelen
    7 yıl önce

    sen behçet in ne olduğunu biliyormusun? bir çeşit romatizmadır.. ve romatizma bağışıklık sisteminin kendine açtığı savaştır...!!! evet inatçı aft larda bir sebep bulunamıyor ise vitamin eksikliği hijyen çürük diş vs, akla ilk gelen şey behçettir. behçet testleri yapılırken devamlı aft sorunu yaşıyormusun diye sorulur.. özellikle ramatologlar teşhis için bilgi alırken bunu sorgular. ben hive bağlanmaması için olabilecek şeyler hakkında bilgi verdim . Bu kaş yaparken göz çıkarmak değil bilgi paylaşmaktır....!!!

  8. Emre042
    7 yıl önce

    Dilara sigara kullanıyormusun ondanda olabilir bide stres eklenince olaya Bndede çıkıyordu önceden şuan yok bklm

  9. Emre042
    7 yıl önce

    Evet Kardelen Katılıyorum sana. Adaş bilgi paylaşılmak içindir herkez bilgilendirilmek için bu siteye giriyor..

Cevap yazmak için yapınız.