Aynı test iki ilişkimin 32 ve 36. Güne denk geliyor 21 28 diyorlar oluşup kaybolma ihtimali var mıdır düzenin grafiğini inceledim eşik düzeyi düşüyor sanki 30 dan sonra

Cevap ( 5 )

  1. snowbros
    7 yıl önce

    Grafiğe takılma antijenin düşmesi için antikor üretilmesi lazım antikor ne kadar geç üretilirse antijen o kadar uzun süre etkin kalacaktır.

  2. snowbros
    7 yıl önce

    Testlerin çok iyi zamanda yapmışsın Sende kesinlikle hiv yok. 2. kez yaptırarak da teyit ettirmişsin. Şimdi yapman gereken hayatına odaklanman ve 3. aydan sonra aklında kalmaması ve doktorların,kılavuzların istediği için test yaptırman.

  3. mrhasta
    7 yıl önce

    grafik linkini atabilir misin? ben de 31. günde test oldum düzen'de.

  4. cafer
    7 yıl önce

    30-40 günde antijen kaybolmaz heralde düzen kendi sitesinde 45. gün combo yaptırılması uygundur diye bir yazı okumuştum yanılmıyorsam çünkü antijen içinde bir pencere dönemi var o da 6 haftayı bulabiliyormuş yani 2-6 hafta arası gibi hatırlıyorum

  5. DeaD
    7 yıl önce

    '' Combo test: Kanda hem antijene hem antikora bakılır. Şüpheli temastan en erken 2 hafta sonra test yaptırmak gerekir. Şüpheli temastan 3 ay sonra elde edilecek negatif sonuç kesin olarak kabul edilebilir. Günümüzde en yaygın kullanılan ve güvenilir testtir. '' ( kaynak pozitifyaşam)

Cevap yazmak için yapınız.