Arkadaslar merhaba , 32 gun hiv duo , 42 gun eliza oldum negatif . Bagisiklil sistemimde de bi problem Oldugunu sanmiyorum .. 60 da eliza yapip konuyu kapatsam olmaz mi .. Cidden hayattan soguttu bu illet dusunce .. Nekadarda korunsam aklimdaki suphe gitmiyor .. Pozitif yasam daha test olma dedi ama doktorlar 90 da yaptir diyor .. Bu ayin sonu 60 olacak .. Kafam cok karisti ..

Cevap ( 11 )

  1. Fear
    7 yıl önce

    Freiburger kardesim ne dersin , senin cok yardimin dokundu bana , tekrar cok saol ..

  2. Adnan
    7 yıl önce

    Hiv duo ultra yaptırmıssın daha ne testi yeterde artar bile

  3. Fear
    7 yıl önce

    Ya olursa ihtimali uzerinde duruyorum kardesim Allah korusun .. Birde is stresi ile birlikde hic cekilmiyor , doktor 90 demese ben hemen kapatacam ama tutturmuslar 90'da 90 ..

  4. freiburger
    7 yıl önce

    Fear kardeşim, öncelikle gecikme için özür diliyorum. Ancak sıkıntı bunalım yapacak bir durum söz konusu değil. Hiç kafana takmadan bence 90'nı bekle ve eminim ki sonucun negatif gelecek. Test sonuçların gayet iyi hatta benim görüşüme göre, kesine yakın. Prosedür gereği ve kafanın tamamen rahatlaması için 90'nı stres yapmadan bekle. Sonucun değişmeyecektir.

  5. Fear
    7 yıl önce

    InsAllah kardesim , duzendeki hoca kapa dedi ama insan aklina getirmeden yapamiyor iste .. Sen nasilsin 90'i atladdin galiba ..

  6. freiburger
    7 yıl önce

    Sanırım ben 82 ya da 83. günümdeyim. Benim de 18 ve 44. günlerde hiv duo ultram var. Ama prosedür gereği 90'da hepatitlerle birlikte teyit ettirmeyi planlıyorum. Yine düzene gidip hiv duo ultra yaptıracağım. Bana da düzen deki doktor kapat konuyu 90'da tekrarlat olsun bitsin demişti. Hatta Mersindeki doktor direkt kapat 44'den sonra demişti. Haftaya cuma 90 doluyor sanırım. Ama iş yoğunluğu gereği Mayıs ayının ilk haftası yaptırım diye tahmin ediyorum. Kafama da takmıyorum. Sonuçta hiv duo testinin güvenilirliği ortada. Ayrıca tüm yabancı sitelerdeki doktorlar 28'den sonra kapatın diyor konuyu. Dolayısıyla için rahat olsun

  7. Fear
    7 yıl önce

    InsAllah kardesim , hayirlisiyla su isi kapatariz bidahada acmayiz .. Cidden degisik bi olaymis , felegim sasti .. Tekrar saol kardesim ben cok girmeyim siteye kôtû etkiliyor beni ..

  8. freiburger
    7 yıl önce

    Aynen kardeşim, kapatırız sen içini ferah tut yeter ki. Ben de sık girmiyorum, hatta bir ara kapatmıştım üyeliği ama yanlış bilgilar yazanlar olunca dayanamadım. Arada girip bakıyorum güncel sorulara ve cevaplara.

  9. kursunkalem
    7 yıl önce

    Freiburg ben 34.gün ve 100.gün elisa negatif bide 87.gün özel bi labda p24 antijen antikor negatif kapatalım diyorum üyelik nasıl sonlandiriliyor internet beni hasta ediyor testler yeterli değil mi bi daha girmeyin diyorum nete

  10. freiburger
    7 yıl önce

    Bir daha internete girip girmemek sizin elinizde. Ancak üyeliğinizin sonlandırılması için sitenin iletişim adresinden sayın Admin ile temasa geçebilirsiniz.

  11. kursunkalem
    7 yıl önce

    Freiburg testler yeterli mi yoksa bidaha olayım mı

Cevap yazmak için yapınız.