Arkadaşlar bundan tam 154 gün önce şüpheli bir durumum oldu . 32-98-141 .günlerde izmit ‘de özel bir hastanede anti hiv testi oldu , sonuç 3 testede 0,298 negatif geldi . Cihaz roche e411 (antijen antikor) . İlk 2 testden sonra test oldugum hastaneye güvenmemeye başladım be medikal park da 123. Günde yine hiv combo test oldum o da 0,12 negatigif geldi . Biliyorum ülkelerin saglık örgütleri 90. Gün testi için

Cevap ( 8 )

  1. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Sorumun tamamı çıkmamış. Devamı;

  2. Bugs bunny
    6 yıl önce

    % 99,99 güvenilirlik veriyor . Ama yine de çok nadir durumlar , devam eden kanser yada hepc tedavisi yada doğuştan gelen bagışıklık sorunlarında antikor üretimi geç oluyor . Bu grupta değilim ama insan yinede korkuyor . 170. Günde son hiv ve hep c testlerimi olacam sonuç değişir mi sizce ?

  3. kötücocuk
    6 yıl önce

    Fobiklik yapma kardesim git disarda eglen dolas kafan atmaya bak testlerin yanlis cikmaz

  4. Babun
    6 yıl önce

    Hangi sağlık sorunun olursa olsun. 90. günden itibaren antikor tespit edilebilirdi. Sonucun değişmez.

  5. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Babun bazı forumlarda igne batması sonucunolan bulaşlarda 6 ay beklenebiliyor diye olumuştum . Bu konuda senin tecrüben var mı ?

  6. Babun
    6 yıl önce

    Dediğin gibi bir protokol uygulanıyor. Hiv pozitif birinin iğnesinin batması, Hiv pozitif ile bilinerek korunmasız cinsel ilişki gibi durumlar için 6 ay protokolü mevcut. Bunun sebebi bu bilginin 4. jenerasyon testlerinden öncesinde kalması. 15 yıllık bir bilgi bu. Ancak doktorlar ihtimalleri sıfırlamak adına 6 ay diyebiliyorlar. Ancak karşıdaki kişinin hiv taşıma riski bilinmiyorsa 90 günü yeterli görüyorlar. Burada bir çelişki yok mu? İnan bana bulaş yaşadıysan o testlerinin sonucunda alırdın eline pozitif kağıdını. Hiv gözükmüyor sende konuyu rahatlıkla kapatabilirsin.

  7. Bugs bunny
    6 yıl önce

    Zaten dr sean geç antikor oluşumunda bile 4. Ayı geçen vaka mümkün değil diyor . Bu anksiyeteyi hep bizim doktorların yetersiZliğinden yaşıyoruz . Vancouver sitesini sende takip etmiştin yanlıs okumadıysam . Orada IN RARE CASES ifadesinde az enfekte olmak diye bir durum yok

  8. Babun
    6 yıl önce

    90 gün oldukça yeterlidir. 1 tane virüs bulaşsa, hivli kan nakli olsanda.

Cevap yazmak için yapınız.