Bugün şükürler olsun test oldum tekrar hepsi negatifdi ama halen ishalim geçmedi halsizlik var koltuk alti ağrım var sizce bu saatten sonra dönme ihtimali varmı arkadaslar

Cevap ( 8 )

  1. WoDoo
    6 yıl önce

    Kardes ayni sikinti var bende ibs olsa degil bu lanet olsin. Bu ishalcilerle toplanip bi gastroentrolojiye mi gitsek yeter yaa valla yikinti halindeyim. Psikolojik olsa bu kadar surmez. Daga yikilsa umrumda olmayan bir insanim evham yapmiorm. ( Lutfen psikolojik diyip yorumda bulunmayin islak sopa ile dalarim !)

  2. WoDoo
    6 yıl önce

    Hatta saglam bi tip fakultesine gidicem arastirsinlar kardesim bu ne anasini satim kansermi olduk Allah korusun

  3. Koray
    6 yıl önce

    Sen en son kacda test oldun

  4. vesveseli
    6 yıl önce

    Hıhıhı kanserin en büyük belirtisi ishal

  5. Bıktımm
    6 yıl önce

    Benim bir buçuk sene oldu :)

  6. ZamaN1
    6 yıl önce

    Bendede ishal var ama ishal de deil yediklerin cıvık çıkıyor.. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden Allah hepimizin yardımcısı olsun..

  7. KorkmaKorun
    6 yıl önce

    yani 1 sene 5 gün sonra negatif almışsın hala kendinde belirti arıyorsan diyecek çok fazla söz bulamıyorum. arkadaşlar eğer ishaliniz söz konusu ise beslenme alışkanlığınızı değiştirin.benim bildiğim ishal (cıvık olanından bahsediyorum tabi) kesinlikle 1 hafta-10 gün içerisinde uygun besinler tüketildiği taktirte kesilmesi gerekir. ha bu aralar havalar soğudu bağırsaklar ister istemez soğuk havadan dolayı büzüşür büzüşmeyle de gaz sancısı ortaya çıkar beraberinde ishal olursun. (çok cıvık olmayan ishal) 1 aydan fazla süredir devam ediyorsa kesinlikle gidin kolonoskopi yapın tanı alın ondan sonra ilaç tedavisine başlayın.tanı almadan ilaç tedavisi istemeyin.

  8. ZamaN1
    6 yıl önce

    KorkmaKorun kafamizi karıştıran şu şüpheli temas sonrasi 3 4 hafta sonra başlayıp 45 gün boyunca halen devam etmesi kanda cikmamasi ve 90 gun 6 ay 1 yıl muhabbeti bundan dolayi atamiyoruz kafamizdan belki kimi hayatında böyle birseye ilk defa kalkıştı bilmiodu bile bu virusu .. Sonra vücut yorgunluğu dilin beyaz olması bademciklerin iltihaplanmasi gibi bir cok şeyi daha once yasamayip bunlari şüpheden sonra yasamak testlerin belirsiz oluşu.. Bircogumuz belki 2 yila kadar yaptıracak..

Cevap yazmak için yapınız.