Ek Dosya

Elisa testi sonuç !

arkadaşlar resimi yükledim sisteme . Beni aydınlatabilir misiniz ? Hala anlam veremiyorum antikor nagatif vücudumda belirtiler var hala ayaklarımın altı soyulmaya başladı bağışıklık sistemim mi düştü ? sizce bu teste güvenebilir miyim ? test sürelerim resimde belirtigiğim gibi 8 ay geçti anti hıv negatif Sağlık ocagında yaptırmıştım buna güvenebilir miyim ? .

Elisa testi sonuç !
Ekli Görsel

Görmek için tıklayın

Ha
Hayat01
5 yıl önce Test Sonuçları

Cevaplar

3 Cevap
#1
Ha
Hayat01 5 yıl önce

@Achilles Hayır yok . teşekkğr ederim . Buna baglı olabilir mi diye düşündüm bağışıklık sistemim düştüğü zaman olabiliyor muş ama şöyle bir belgede var elimde . Olaydan sonra lökasit ölcütürdüm 8 ay sonra yine ve sonuç negatif . Normalde bu değerin yüksek olması gerekiyordu.

#2
Ha
Hayat01 5 yıl önce

@Achilles lökasit değerim düşük deil sadece 0 çıktı normal değer 0 ile 5 arası . Bunun pozitif olması vücutta virüs girdiği için pozitif çıkıyormuş öyle bir bilgi edindim durum bu şuanlık .

#3
Ha
Hayat01 5 yıl önce

evet galiba bir psikolog doktora gitmem gerekiyor .