Merhaba Tam 5 gün önce bir kadın ile ilişkiye girdim. Tedbirimi almıştım fakat kondom içindeyken yırtılmış. Şuanda penisimde ağrı var. 2. Günden beri bu şekilde. Akıntı vs olmuyor. İdrarımı yaparken de sorun yaşamıyorum. Bu hiv belirtisi olabilir mi? Yani 2. -3. Günden itibaren belirti verebilir mi? Not: kadının cinsellik delisi bir eskort olduğunu öğrendim. Bu yüzden de korkuyorum açıkçası. Çok teşekkür ederim.

Cevap ( 14 )

  1. Kanka öncelikle bence risk grubundasın kimse sana öylesin yada değilsin dese boş. 14 gün sonra devlet hastanesinde testini ol 45te teyit ettir konuyu kapat. Umarım bulaşmamıştır. Ama okuduğum yazılara göre bulaş riski erkeklerde kadınlara göre 2 kat düşük sıkma canını motivasyonunu yüksek tut bu günleri atlatmak zor anlıyorum seni.

  2. Eklemeyi unuttum 72 saat geçtiği için sana fayda etmez ama aklında bulunsun böyle durumlarda pep tedavisine başvurabilirsin. İlaçların fiyatı yaklaşık 3000tl pazarlık yapın mutlaka eczaneyle.

  3. Gerçek
    1 ay önce

    5 gunde akut belirtiler yaşayacağını düşünmüyorum fakat hivden başka çok fazla hastalık var 1 Ay geçince test ol sonra sureleri takip et çok araştırma yapma kafayı yersin biz gibi

  4. Yaşadığım şehirde duo ultra testi yaptırabileceğim bir yer bulamadım. İstanbula da gitmek istemiyorum. Hiv pcr testi yaptırabileceğim bir labaratuar var. 700 tl ye yapıyorlarmış. İnternetten okuduğum kadarıyla çok güvenilir bir test olarak anladım. Bununla ilgili de aklımdaki soru şu; bilgi almak için labaratuarı aradım. Aynı gün içerisinde sonuçların çıkacağını söylediler. İnternetten baktığımda bikaç gün sürdüğü söyleniyor bu test sonuçlarının çıkmasının. Bunu dile getirdim karşı tarafa. Bana, makine kendi labaratuarımızda bulunuyor. Bu yüzden hızlı bir şekilde sonuçları verebiliyoruz dedi. Güvenilir midir? Olabilir mi bu?

  5. Hayatımın hatası hangi şehirdesin

  6. Hiv duo 3 saate çıkıyor pcr 2 -3 g9n sürüyoe

  7. Bursadayım @korkudelisisi

  8. Aga Türkiye'de bana göre en iyi düzen lab bursada varmı bilmiyorum izmirde uçkun lab ordaki doktorda iyi bilgili baya dediğim gibi pcr pazartesi salı kan verirsen perşembe günü çıkıyor hiv duo 3 saatede çıkıyor 5 gün için hiv duo erken 9 gün pcr testi yaptırabilirsin sana bir fikir verir 21 günü bekle hiv duo içğn 14 gün de yaptırabilirsin bunlar benim bildiklerim bu zamanda yaptıracağın testler sana bir fikir verir ven 8 doktora gittim 45 son diyen var 90 son diyen var ama fobikliğin arttıysa 9 yada 11 gün pcr yaptırabilirsin negatif gelirse %80 negetif 28 gün pcr yaptırısan %99 negetif diyebilirim ama bir uzmanla görüş bence fazla ğnternete girme kafayı yersin sonuçta ben doktor değilim en iyi bilgiyi doktorlar verir sana ben 8 bin tl harcadım 52 g0ndeyim ve fobiklik olumca 60 ve 90 nidaha yaptırcam en son test oldum uçkunda hoca beni dövicekti kapat artık hiv konusu diye negetifsin dedi ama internete gezine gezine kafayı yedim bende geçmiş olsun sabret biraz öyle test ol

  9. Mozgu
    1 ay önce

    Hiv oyle grip gibi birkac gunde belirti vermez, yillarca (evet yillarca) belirti gostermeyen hiv tasiyicisi insanlar var litaruturde, ancak ameliyat vs. gibi rutin testlerde teslerde ogreniyor cogu. Gidip her hafta test yaptirmayin, eger supeniz varsa uzman bir doktora danisin, o sizi yonlendirir.

  10. ecem12
    1 ay önce

    eski flortlestigim bir doktor bana belirti vermemesi imkansız demisti belirti vermeyenler genelde elit control grubunda oluyor vücutları kendi kendine baskıladığı için belirti vermiyorlar ama tabi elit control olup olmadığımızı bilemeyiz o yüzden düzenli test şart

  11. Ss00s
    1 ay önce

    @ecem s00s058 bana instadan ulasabilir misin psikolojik olarak coktum birine ihtiyacim var

  12. Elit kontrol grubunu açabilir misin @ecem12

  13. ecem12
    1 ay önce

    Ss00s tabikide psikolojik destek veririm benim fake hesabım sash.ildrey instagramda arkadaşlar psikolojik olarak ihtiyaç duyan herkese yardım edebilirim

  14. ecem12
    1 ay önce

    @HayatiminHatasi elit control olanlar hiv ilacına gerek duymadan vücutları 10-15 sene boyunca virüsü baskılayabiliyorlar bu hastalarda hiv'a karşı antikor gelişimi vardır, serolojik testler pozitiftir; ancak cd4 hücre sayısında ya fazla azalma olmaz ya da cd4 hücre sayısı normal kalır ve viral yük ya çok düşük olarak ölçülür ya da belirlenemez

Cevap yazmak için yapınız.