yorumlayacak biri varmı

gençler benim yaş 43,korunmasız bi ilişkim oldu..bi belirtide yaşamadım,öyle testleride pek bilmem,20.gün elisa test oldum negatif geldi,70.gün de hıv1/2 p/24 ag-ab bi test oldum 0,14 nefatif diyor,referans aralığı nefatif <1.00 fln,doktora sorcaktim yoktu o anda,pazartesi gitcem yanina,yorumlucak olan varmi?

ha
hamza
5 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

14 Cevap
#1
ne
neleryaptımben 5 yıl önce

Kardeşim belirti yaşamadı isen rahat ol bu meret belirti veriyor kendini belli ediyor. Kardeşim diyorum çünkü yaşça senden büyüğüm. 40 ından sonra ben de yanlış şeyler yaptım yanlışı bırak saçma sapan gereksiz şeyler yaptım.

#2
ha
hamza 5 yıl önce

Haklısın abi,yaşı olmuyor bazen işte hataların..takıntılı bi insan değilim,testler de negatif geldi rahatladım ztn,Pazartesi doktora sorup kapatırım konuyu,sanada geçmiş olsun.inşallah sende testlerinden sonra rahatlarsın

#3
ne
neleryaptımben 5 yıl önce

Benim işim zor kardeşim çok belirti yaşadım yaşıyorum.

#4
pi
pismanliktanolmek 5 yıl önce

neleryaptımben, kardeşim seninle nerede konuşabiliriz başbaşa?

#5
ne
neleryaptımben 5 yıl önce

[email protected] e mailim.

#6
Cr
Crisssercee 5 yıl önce

20gün Eliza yaptırılamaz. Genelde vidas yaptırılır. Ama 70 TE bidaha test yaptirmissiniz h antikor hem antijen bu dönemde antijen kanda bulunmaz fakat antikor olsaydı yüzde yüz bulurdu. Yani sonuç güvenilir. Konuyu kapatın önünüze bakın. Geçmiş olsun.

#7
pi
pismanliktanolmek 5 yıl önce

hemen yazıyorum abi.

#8
an
antihivvvv 5 yıl önce

Rahat olun dahada dönmez testiniz, geçmiş olsun.

#9
an
antihivvvv 5 yıl önce

neleryaptimben kardes, bu virüs çoğunlukla belirti vermeden ortaya cikiyor ki çoğu insanda belirti görmeden hiv olduğunu öğreniyor. bende şüpheli ilişkimden 2 hafta sonra birçok belirti yaşadım halen yaşıyorum ama en son 100. gün yaptirdigim testede negatif aldim dolayisiyla belirti değil, test belirler hivi bunu bil, eğer çıksaydı virüs bende çıkardı ki faranjit oldum, kas ağrıları çektim, boğaz ağrısı halen çekiyorum, kırmızımsı lekeli kaşıntılı sivilciler çıktı, deri döküntüleri yaşadım halende yaşıyorum dolayisiyla rahat ol çıksaydı bende çıkması gerekirdi bu virüs dolayisiyla belirti arama, testini ol.

#10
ne
neleryaptımben 5 yıl önce

Pişmanlık tan ölmek kardeşim sorunu cevapladim geçmiş olsun.