YEMİN EDERİM ÇILDIRCAM ARTIK!!

OFFF DELİRECEM ARKADAŞLAR KORUNMASIZ İLİŞKİDEN 5 AY GEÇTİ. BELİRTİLER 3 AY ÖNCE BAŞLADI HALEN DEVAM EDİYOR. DAYANAMIYOM ARTIK. YORGUNLUK VAR. HALSİZLİK VAR. BAŞ AĞRISI VAR. BAŞIMIN YANLARI HAFİF ŞİŞİK. SÜREKLİ UYKU HALİ. UYKUMU ALAMIYOM. 12 SAAT YATSAM YETMİYOR 14 SAAT YETMİYOR 24 SAAT UYUSAM UYURUM YANİ.HERYERİM AĞRIYOR. 93.GÜNDE ELİSA VE MİKROBİYOLOJİ TESTİ YAPTIRMIŞTIM DEVLETTE TEMİZ ÇIKMIŞTI. BİDE DOKTOR O GÜN AKUT TONSİLİT TEŞHİSİ KOYMUŞTU. BADEMCİK İLTİHABI VAR YANİ O YAPIYOR OLABİLİR. İLAÇ YAZMIŞTI, KULLANDIM TAM GEÇTİ DEDİM AMA GEÇMEDİ TEKRARDAN BAŞLADI. DİLDE LEKELER YORGUNLUKLAR HALSİZLİKLER. HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYOM ELİM KOLUM BAĞLI ŞUAN. TUZLU SUYLA GARGARA YAPIYOM LİMON YİYOM HERGÜN MEYVE YİYOM YOK ÇARE OLMUYO BİTTİM YAW. KADINDAN BAŞKA BİŞİ BULAŞMIŞ OLABİLİRMİ KRONİK YORGUNLUK FALAN BUNLAR BULAŞICIMI ARKADAŞLAR KORKUYOM YAW!

De
Dengesiz06
8 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

19 Cevap
#1
De
Dengesiz06 8 yıl önce

ARKADAŞLAR NE YAPMAM LAZIM ARTIK GÜCÜM KALMADI BIKTIM LAN TURP GİBİ ADAMDIM BEN NE HALLERE DÜŞTÜM YA. GEÇEN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM DİLİMİ BOĞAZIMI GÖSTERMEYE. DOKTOR BAKTI BİŞİ YOK DEDİ AMA VAR BİŞİLER DEDİM BADEMCİK İLTİHABI GEÇİRMİŞTİM DEDİM TAMAM İYİLEŞMİŞSİN DEDİ. SOĞUK ALGINLIĞI YAZDI GEÇTİ BUKADAR.

#2
De
Dengesiz06 8 yıl önce

ARKADAŞLAR YAZIN ŞURAYA LÜTFEN ÇARESİZİM YA. EVDE OTURUYOM ÖYLE İŞTENDE ÇIKTIM. KANSER FALANMI BULAŞTIKİ YA.

#3
ay
ayhan yılmaz 8 yıl önce

bilader en az alti ay iftaar koksala sordum obile alti ay dior prof doc olmuslar kimse net bilgi yok basa gelen cekilir 127 gunvhiv rna varv24 ve 95 lab hiv combo var gene alti ay diolar bende ankara yenmah [email protected] no yaz arayam seni gardes

#4
ay
ayhan yılmaz 8 yıl önce

eposta adresim karin guruldama cabasu

#5
De
Dengesiz06 8 yıl önce

ABİ TEL BOZUK SOSYAL MEDYA KULLANMIYOM. TAMAM BENDE 180.GÜNÜ BEKLİYORUM KAPATMAK İÇİN AMA BU YORGUNLUK HALSİZLİK BAŞ AĞRISI UYKU YETERSİZLİĞİ BELİRTİLERİ KAYBOLMUYO DOĞRUDAN HAYATIMI ETKİLİYOR BUNA ÇARE BULMAYA ÇALIŞIYOM.

#6
as
asalak 8 yıl önce

kardeş vitaminlere baktır özellikle b12 ye baktır sana tavsiyem

#7
De
Dengesiz06 8 yıl önce

ONU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM ASALAK KARDEŞ. OLABİLİR AMA MİKROBİYOLOJİ TESTİNDE YAZMIYORMU B 12 DOKTOR TEMİZ DEMİŞTİ.

#8
as
asalak 8 yıl önce

yok kardeş ben de çok çektim doktor şans eseri baktı gidiyom geliyom düzelmiyor du en son hocam tamam testler temiz çıkıyor ama vu ne dedim doktorla samimi oldum en son b12 baktırdı baya bi eksik çıktı hemen 5 tane inge yapıştırdı saolsun enfeksiyon doktoru dahiliyeye git diyebilirdi

#9
De
Dengesiz06 8 yıl önce

GEÇEN SENE KİLO ALAMIYOM DİYE KAN TAHLİLİ YAPTIRMIŞTIM. DOKTOR B12 BİRAZ EKSİK DEMİŞTİ 5 TÜP B12 İĞNESİ YAZMIŞTI ONLARI VURULMUŞTUM. ACABA TEKRARDANMI VURULMAM LAZIMKİ OF KAFAM KARIŞIK. AMA B12 İLE ALAKASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYOM BEN ASALAK KARDEŞ.

#10
De
Dengesiz06 8 yıl önce

AMA ÇOK MEYVE YİYOM BEN SENCE OLABİLİRMİ BAKTIM OLMADI 180.GÜNDE ONUDA ARADAN ÇIKARABİLİRİM OZAMANLARI GÖRÜRSEK İNŞ.