Testler yeterlimi

Merhaba. Öncelikle bir bayan ile şüpheli bir ilişki yaşadım. Bel sogukluguna yakalandım bir kaç antibiyotik ile atlattım ama doktorum hiv konusunda 3 ay sonra test istedi ve ben devlet hastanesi de 20.45.70.93.125 günlerde Elisa testi oldum negatif geldi tabi bunun kaçıncı nesil oldugunu bilmiyorum doktorum 4.nesil(jenerasyon) diyor ama bende rakam vb bişey yazmıyor sadece negatif sizce bu sonuca %kaç güvenebilirim cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Th
Thegood
7 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

6 Cevap
#1
Th
Thegood 7 yıl önce

Ama kardeşim sayı felan yazmıyor sadece nagatif yazıyor

#2
Th
Thegood 7 yıl önce

Sağol kardeşim zaman ayırıp yazdığın için

#3
Th
Thegood 7 yıl önce

180 de birdaha olacağım 20 gün sonra ondan sonra girmem kardeşim valla bi bakımdan iyi oldu tövbe ettim belki ilerde olurdu bu hastalık hayırlısı buymuş

#4
Th
Thegood 7 yıl önce

Aynen öyle kardeşim valla çektiğim sıkıntıları bir ben birde allah biliyor

#5
De
Destroy 7 yıl önce

Birde biz biliyoruz kardesim :)) merak etme hatta burdaki herkes biliyor. Rahatla gecmis gitmis bizde gorsek o gunleri keske.

#6
Th
Thegood 7 yıl önce

Senin kaçıncı gün oldu kardeşim ve neye dayanarak şüphelisin